NOVE FOTOGRAFIJE SA OSTRVA GREHA: Milijarder pedofil opušten sa svojim žrtvama, ništa ne nagoveštava pakao (FOTO)
Foto: Profimedia

Džefri Epstajn

NOVE FOTOGRAFIJE SA OSTRVA GREHA: Milijarder pedofil opušten sa svojim žrtvama, ništa ne nagoveštava pakao (FOTO)

Planeta -

Džefri Epstajn, američki bogataš, finansijer i seksualni predator, između ostalog optužen za zavođenje maloletnih devojčica, redovno je dovodio maloletne devojke na svoje 'ostrvo greha' na Karibima radi seksualnih igara.

Mali Sv. Džejms, ili Mali Sv. Džef, kako mu je tepa Epstajn, koji se ubio u zatvorskoj ćeliji prošlog avgusta, nalazi se na Devičanskim ostrvima. Prostire se na 28 hektara, a navodno su ga posetili mnogi pripadnici svetske elite.

foto: Profimedia

Ostrvu se može pristupiti samo helikopterom ili brodom i na njemu se nalazi nekoliko zgrada. Najveća vila u okolini ima tirkizni krov, okružen manjim kućama, ali najneobičnija zgrada podignuta je na zabačenijem delu ostrva.

foto: Profimedia

Neki sumnjaju da su se upravo tamo dogodile orgije sa maloletnicima.

foto: Profimedia

Prema nekim informacijama, ostrvo se moglo iznajmiti za oko 5.000 evra za noći. U međuvremenu su objavljene fotografije bez presedana koje svedoče o mladim devojkama koje posećuju ostrvo.

foto: Profimedia

Izopačeni Epstajn navodno je gledao eksplicitne pornografske sadržaje na televiziji dok je vozio kućni bicikl na svom privatnom ostrvu. Priče o njegovom seksualnom zlostavljanju devojčica kruže godinama. Navodno je tražio seksualni odnos tri puta dnevno, a detalji luksuznog života na karipskom ostrvu bili su izloženi javnosti u seriji fotografija.

foto: Profimedia

Na jednoj od fotografija sa Epstajnom na vodenom skuteru vidi se Sara Kelen, jedna od Epstajnovih navodnih pomoćnica koja mu je donela žrtve.

foto: Profimedia

Za stolom u belom ogrtaču, Epstajn sedi pored Nadje Marcinkove, slovačke manekenke, koja je takođe bila saučesnik. Na jednoj od fotografija takođe se vidi Čante Dejvis, jedna od Epstajnovih žrtava, na kojoj se vidi kako bivši američki predsednik Bil Klinton masira vrat.

foto: Profimedia

Pored Sare Kelen i Nadje Marcinkove, pomagali su mu Adriana Ros i Leli Groff. Svi su dobili imunitet kao deo Epstajnove izjave o krivici kojom je osuđen za seksualnu trgovinu maloletnicima.

foto: Profimedia

Posao regrutovanja devojaka vodila je Gislejn Maksvel, članica britanskog visokog društva koja je godinama živela sa Epstajnom.

foto: Profimedia

Uhapšena je u julu ove godine. Jedna od Epstajnovih žrtava, Virdžinia Žufre, rekla je na sudu da su Maksvelova i Epstein godinama zlostavljali devojke i da ih je Gislejn obučila da postanu seksualne robinje. Terali su ih na seks sa bogatim i uticajnim muškarcima. Virdžinja je tvrdila da je i ona umešana u sve jednako kao i on.

foto: Profimedia

"Bili su poput prsta i nokta. Svakodnevno me je zlostavljala, jednom prilikom bazena morala sam usmeno da udovoljim Gislejn dok je Epstajn sve to gledao", rekla je na sudu.

Iako se čini da ove fotografije svedoče o opuštenom druženju na idiličnom ostrvu, one kriju mračnu istinu o varanju devojčica i orgiji u kojoj je navodno učestvovao svetski džet set. Javna je tajna bila da su na ostrvu organizovane seksualne orgije, a jedan od navodnih gostiju bio je princ Endru, sin britanske kraljice Elizabete II.

Kurir.rs/Jutarnji.hr

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track