Najnovije vesti

SKANDAL! POSLANIK SE ZANEO, ZABORAVIO NA KAMERE: Uhvaćen u intimnoj akciji sa partnerkom usred sednice kongresa Argentine!
Foto: Twitter video prtscr

Kobno milovanJe

SKANDAL! POSLANIK SE ZANEO, ZABORAVIO NA KAMERE: Uhvaćen u intimnoj akciji sa partnerkom usred sednice kongresa Argentine!

Planeta

Poslanik u Argentini suspendovan je nakon što je kamera zabeležila kako miluje svoju partnerku, pre nego što joj je delimično povukao majicu naniže, tokom virtuelne sednice donjeg doma kongresa.

Tokom specijalne sednice kojoj je nekolicina poslanika prisustvovala uživo, a većina putem video linka, političar Huan Emilio Ameri snimljen je kako sedi sa svojom partnerkom pre nepristojnog čina.

Ubrzo nakon incidenta, koji je postao viralan na intenetu i izazvao nezadovoljstvo javnosti u Argentini, poslanici su glasali za suspendovanje Amerija.

Ameri je poslanik iz severne provincije Salta u vladajućoj koaliciji. Ameri je za lokalni radio rekao da se oseća loše zbog svega što se desilo. 

On je dodao da je njegova internet konekcija bila loša i da nije bio svestan da je uhvaćen u intimnom trenutku sa svojom partnerkom.

Vladajuća koalicija će pozvati komisiju da uskoro odredi konačne sankcije za Amerija.

Kurir.rs / Tanjug,  Foto: Twitter video prtscr

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...