ŽENA SE BACILA SA 15. SPRATA, ALI JU JE PAVLE UHVATIO: Držao ju je dok pomoć nije stigla, kamere snimile strašne scene (VIDEO)
Foto: Facebook/Printscreen

policajci heroji

ŽENA SE BACILA SA 15. SPRATA, ALI JU JE PAVLE UHVATIO: Držao ju je dok pomoć nije stigla, kamere snimile strašne scene (VIDEO)

Planeta -

Neverovatna scena dogodila se u Kijevu kada su policajci uhvatili ženu koja se bacila sa 15. sprata.

Pavle Bojarčuk i Aleksandar Golovitski došli su na mesto događaja nakon poziva da jedna žena pokušava da izvrši samoubistvo.

Kada su stigli ispred zgrade, već je stajala sa druge strane ograde terase na 15. spratu i čekala trenutak da se baci. Policajci su odjurili gore, ali čim su zakoračili na terasu, žena je pustila ogradu i skočila. Međutim, Pavle je poleteo za njom i uhvatio je u poslednjem trenutku.

Dok je Pavle grčevito držao njenu ruku, komšije sa 14. sprata su je hvatale za noge, a Aleksandar i još nekoliko komšija pokušali su ženu da popnu ponovo na terasu sa koje je skočila. Ubrzo je na lice mesta stigla i druga patrola, a kamere na uniformi policajaca snimile su jeziv prizor - kolegu kako drži ženu da padne, a potom jurnjavu uz stepenica i borbu da je ponovo podignu na terasu.

Iz straha da će ponovo pokušati sebi da oduzme život policajci su nesrećnu ženu morali lisicama da privežu za ogradu dok su čekali pomoć.

Žena je prevezena u bolnicu. Nije poznato zašto je pokušala sebi da oduzme život.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja