Najnovije vesti

GRENEL SLAVI 7 GODINA  POBEDE NAD KANCEROM!  Volim moju dosadnu krv, mrzim rak! Ovako pomaže obolelima! (FOTO, VIDEO)
Foto: Instagram / richardgrenell, Youtube prtscr / Fox news

otvoreno

GRENEL SLAVI 7 GODINA POBEDE NAD KANCEROM! Volim moju dosadnu krv, mrzim rak! Ovako pomaže obolelima! (FOTO, VIDEO)

Planeta

Ričard Grenel, specijalni izaslanik za Kosovo, objavio je na Instagramu fotografiju sa redovnog pregleda i 7 godina nakon što je pobedio kancer i poslao važnu poruku.

"Danas sam bio na redovnom tromesečnom predlogu. I nakon 7 godina podjednako je stresno čekati testove, strah da se kancer vrati je realan. Međutim, danas sam čuo čarobne reči mog superheroja doktora: "Tvoji rezultati krvi su dosadni". Volim dosadnu krv. Mrzim rak. Zahvalan sam što sam i dalje zdrav (kancer fri)" napisao je Grenel. 

Ovo nije prvi put da Grenel u javnosti podseća na važnost redovnih kontrola i priča o svojoj borbi sa podmuklom bolešću. 

foto: Youtube prtscr / Fox news

Pre nekoliko godina, gostujući na Foks TV, Grenel je predstavio Kimovejv (chemowave) aplikaciju za mobilni koju je napravio sa svojim partnerom kao bi pomogli obolelima. 

foto: Youtube prtscr / Fox news

Kako se tada prisećao, u 47. godini, sasvim običnog dana se probudio i napipao malu izbočinu, grudvicu na sebi a već 5 dana nakon toga počeo je sa hemo terapijom.

Ono što je prolazio kao pacijent i mnoštvo pitanja i nepoznanica ga je podstaklo da razvije besplatnu aplikaciju za pomoć onima koji porolaze kroz iste muke, i aktivno se uključi u borbu protiv bolesti.

Kurir.rs,  Foto: Instagram, Youtube prtscr / Fox news

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...