PRAVA MELANIJA TO NIKADA NE BI URADILA Jedan gest prve dame podgrejao teorije zavere da Tramp sa sobom vodi njenu dvojnicu (VIDEO)
Foto: EPA-EFE/Chris Kleponis

ludilo

PRAVA MELANIJA TO NIKADA NE BI URADILA Jedan gest prve dame podgrejao teorije zavere da Tramp sa sobom vodi njenu dvojnicu (VIDEO)

Planeta -

Fotografija američke prve dame Melanije Tramp koja izgleda opušteno i nasmejano na helikopteru Marine One dodala je ulje na vatru divljoj teoriji zavere.

Pristalice kažu da predsednik Donald Tramp mora da vodi kampanju zajedno sa dvojnicom svoje supruge.

Teorija da Bela kuća koristi imitatora umesto prave Melanije Tramp postoji od najmanje 2017. Slika američkog predsedničkog para snimljena u nedelju podgrejala je te sumnje.

Pošto se javno mnjenje ‘nagodilo’ da se prava prva dama nikada neće nasmejati, rasprava se fokusirala na to ko bi mogao biti na njenom mestu.

Neki su rekli da je cerek definitivno pripadao voljenoj (i nažalost mrtvoj) muškoj zvezdi romcoma Očarani, Diku Sargentu. Drugi su sugerisali da je to morao biti glumac najpoznatiji po imitacijama, Saša Baron Koen.

A činilo se da je nekoliko ljudi suviše ozbiljno shvatilo stvar sa „lažnom Melanijom“, videći je kao priliku za politički komentar. Pa, ostalo je manje od 10 dana do izbora, pa nema iznenađenja.

Kurir.rs/RT

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja