RUSKA DEVOJČICA PALA KROZ PROZOR NA TREĆEM SPRATU: Svi su mislili da je gotova, a zbog ovoga je samo odšetala dalje (VIDEO)
Foto: Screenshot

sreća

RUSKA DEVOJČICA PALA KROZ PROZOR NA TREĆEM SPRATU: Svi su mislili da je gotova, a zbog ovoga je samo odšetala dalje (VIDEO)

Planeta -

Neverovatna scena dogodila se u subotu uveče u ruskom gradu Tomsku nakon što je devojčica (6) pala sa trećeg sprata stambene zgrade, ali je zahvaljujući snežnom nanosu na travnjaku ispod preživela i nije zadobila teže povrede.

Udes su snimile nadzorne kamere iz obližnje zgrade i taj snimak je postao viralan na društvenim mrežama jer je svima bilo neverovatno da je devojčica ustala i odšetala nakon pada.

Ipak, devojčica, čiji identitet nije objavljen jer je maloletna, provela je noć na ispitivanju u bolnici. Kasnije je objavljeno da nije imala prelome, ali da su zabeleženi lakši potres mozga i lakše telesne povrede.

Prema navodima bolnice, noć je provela na intenzivnoj nezi, a sutradan je prebačena na redovno odeljenje.

„Lekari su uspeli da stabilizuju zdravlje malog pacijenta“, dodali su.

Na snimku se vidi kako devojčica pada sa svog balkona i snažno udara u gomilu snega.

Ležala je neko vreme na tom mestu, nakon čega je ustala i s naporom preskočila malu ogradu, uhvativši se za bok, koji je zaboleo od pada. Zatim je otrčala do svoje zgrade iz koje je pala.

Lokalni mediji izvestili su da je zabrinuti sused pozvao hitne službe nakon što je video pad. Na kraju se ispostavilo da je majka devojčicu ostavila samu u stanu, ali su srećom izbegnute kobne posledice.

Kurir.rs/Klix.ba

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track