Najnovije vesti

MISTERIJA USRED PUSTINJE: Pošli da prebroje ovce i naišli na metalno čudo skriveno u stenama! POGLEDAJTE OBELISK viši od 3 metra!
Foto: Youtube prtscr / DPS Utah

među stenama u juti

MISTERIJA USRED PUSTINJE: Pošli da prebroje ovce i naišli na metalno čudo skriveno u stenama! POGLEDAJTE OBELISK viši od 3 metra!

Planeta

Misteriozni metalni predmet visok više od 3,5 metra pronađen je u zabačenom delu pustinje u Americi. 

Metalni monolit, kako su ga opisali, nađeni kao da je "posađen" u zemlju, skriven u uvali među crvenim stenama.

Zaposleni u Zavodu za zaštitu divljeg života u državi Juta, primetili su ovaj obelisk iz helikoptera kada su pošli u prebrojavanje ovaca u ovoj oblasti. 

foto: Youtube prtscr / DPS Utah

"To je bilo nešto najčudnije što sam ikada video tokom svih ovih godina letenja“, rekao je pilot Bret Hučings za KSL TV.

"Primetio ga je jedan od biologa dok smo preleteli tačno iznad njega. Rekao je "Joj, hej, hej, okreni se, okreni se! Tamo je nešto čudno, moramo da pogledamo!", ispričao je pilot i nastavio:  

"Šalili smo se da ako neko od nas iznenada nestane, onda se svi ostali da potrčimo za tim".

Pomislili su, kaže, da je reč o nečemu što je NASA postavila ili nešto slično. zaglavila gore ili nešto slično. Da li odbijaju satelite od nje ili nešto slično?" 

Izgledalo je kao nešto što je čovek napravio. 

"Možda je delo nekog umetnika novog talasa ili velikog fana naučno-fantastičnog filma 2001. "Odiseja u svemiru", dodao je, pozivajući se na scenu u filmu Stanlija Kjubrika 1968. kafa majmuni u pustinji otkrivaju metalni monolit.

Takođe, ispod objavljenog snimka, nizali su se komentari u kojima se sugeriše da je reč o delu vanzemaljaca, svemirskom portalu pa do džinovskog punjača za telefon.

Kurir.rs / ABC,  Foto: Youtube prtscr / DPS Utah

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...