MAJKA OSTAVILA BEBU ISPRED KUĆE DEVOJKE SA KOJOM JE SADA NJEN BIVŠI DEČKO: Rekla je da dete ima šugu, kamere je snimile (VIDEO)
Foto: Printscreen Youtube/ WKMG News 6 ClickOrlando

FLORIDA

MAJKA OSTAVILA BEBU ISPRED KUĆE DEVOJKE SA KOJOM JE SADA NJEN BIVŠI DEČKO: Rekla je da dete ima šugu, kamere je snimile (VIDEO)

Planeta -

Melisa Keli (33) sa Floride optužena je za zanemarivanje deteta nakon što je navodno svog tek rođenog sina ostavila ispred kuće majke devojke sa kojom se zabavlja njen bivši dečko. Nadzorna kamera na ispred kuće je snimila čitavu scenu.

Patrisija Tilman je odmah pozvala policiju nakon što se Keli udaljila od njenih vrata.

Mediji prenose da je Keli navodno rekla Patrisiji, koju nikada nije upoznala, da će njen bivši dečko Klejton Zink doći po dete, ali on se nikada nije pojavio.

Patrisija je policiji ispričala da se Keli iznenada pojavila ispred njene kuće u nedelju uveče. Rekla joj je da ne dodiruje bebu jer dete "ima šugu".

Pored bebe je ostavila praznu flašicu i dve prljave tkanine, kao i konzervu bebi formule.

Patrisija je ispričala policiji da se njena ćerka zabavlja sa Kelinim bivšim dečkom. Ona je istakla da ne zna kako se zove žena koja je napustila bebu ispred njenih vrata.

Nadzorne kamere na kući snimile su Keli sa bebom kako zvoni, a onda kako se udaljava od vrata. Policija je o svemu obavestila i roditelje Kelinog bivšeg dečka, ali da su oni odbili da uzmu dete ili da probude svog sina.

Lokalni mediji prenose kako je Keli poslala poruku svojoj porodici i napisala joj da je "ne teraju da bebu baci u smeće".

Mediji prenose da je Keli nakon raskida sa Zinkom pretila da će se ubiti. Policija je pratila njen telefon i pronašla je kako se krije u šumi. Ona je uhapšena, a socijalna služba je preuzela brigu i bebi.

Kurir.rs/Miror

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja