Najnovije vesti

MISTERIOZNO SE POJAVIO USRED PUSTINJE I JOŠ MISTERIOZNIJE NESTAO: Ogromnom metalnom monolitu u Juti se gubi svaki trag! (VIDEO)
Foto: UTAH DEPARTMENT OF PUBLIC SAFETY

SAD

MISTERIOZNO SE POJAVIO USRED PUSTINJE I JOŠ MISTERIOZNIJE NESTAO: Ogromnom metalnom monolitu u Juti se gubi svaki trag! (VIDEO)

Planeta

Zvaničnici američke savezne države Juta saopštili su da je nestao misteriozni metalni monolit koji je primećen prošle nedelje u zabačenom delu pustinje na jugoistoku te države na severozapadu SAD.

Kancelarija lokalne teritorijalne uprave saopštila je da ima verodostojne izveštaje u kojima se navodi da su "nepoznati počinioci" uklonili monolit, a na društvenim mrežama se šire fotografije na kojima se pored stena vide i manji komadi metala.

Otkako je prvi put primećen 18. novembra, ovaj metalni monolit visine oko 3,7 metara neprekidno raspaljuje maštu, a u javnosti se sve više nagađa i spekuliše šta on predstavlja i kako se našao u pustinji. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by David Surber (@davidsurber_)

Misteriozni metalni monolit prvo je uočila posada jednog helikoptera koji je pratio kretanje i prebrojavao grla u velikom stadu ovaca koje je bilo u migraciji u tom delu Jute. 

Kurir.rs/Tanjug, Foto: UTAH DEPARTMENT OF PUBLIC SAFETY

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...