NOVA TEORIJA ZAVERE: Kineska baza podataka DNK je moćno oružje, evo ko je glavna meta! (VIDEO)
Foto: Screenshot YT

Gordon Čang

NOVA TEORIJA ZAVERE: Kineska baza podataka DNK je moćno oružje, evo ko je glavna meta! (VIDEO)

Planeta -

Pojavile su se zabrinjavajuće spekulacije da Kina prikuplja DNK od svetskog stanovništva u opakoj šemi da bi izbrisala određene etničke i rasne grupe.

Ove optužbe je naciji izneo pisac Gordon Čeng, čovek koji stoji iza knjige 2001. "Skorašnji kolaps Kine".

Kineska baza podataka o DNK nastavila je da raste tokom pandemije koronavirusa i zemlja koristi svoju vakcinu kao način za informacije o američkim građanima, rekao je Čeng za Foks Njuz.

"Ono što oni rade je da kažu: ’Donećemo vam ovu vakcinu, ali moramo da dovršimo svoja ispitivanja kako bismo vašu populaciju koristili kao test. Ako ne učestvujete u ovim ispitivanjima, ne dobijate kineske vakcine ’", rekao je on.

Čeng tvrdi da je Kina sposobna da „prikupi vrlo osetljive informacije o ljudima izvan Kine“ tako što će „kupovati američke kompanije koje imaju DNK profile, subvencionisati DNK analizu za pretke i hakovati“.

Međunarodno prihvaćeni KR kodovi za putovanja u zemlju i izvan nje bio je još jedan način da Narodna Republika Kina proširuje svoju bazu podataka tokom pandemije koronavirusa, tvrdi on.

Po Čangovim rečima pristup više od 80 miliona zdravstvenih profila daje Kini sposobnost da stvara opasno bio oružje sposobno da uništi čitave etničke grupe.

Dodao je da im je dominacija biotehnološke industrije "veoma važna", tvrdeći da Kina "verovatno pokušava da razvije bolesti koje ciljaju ne samo sve već i samo određene etničke ili rasne grupe".

"Koronavirus nije poslednji patogen koji će se generisati iz kineskog tla. I zato moramo biti zabrinuti da je sledeća bolest prenosivija i smrtonosnija od novog koronavirusa", rekao je.

Kurir.rs/Yahoo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track