Najnovije vesti

NOVO PREDVIĐANJE SIMPSONOVIH? Evo kako će izgledati Amerika 20. januara 2021. godine! Autor apeluje: Bolje da ovako ne bude! VIDEO
Foto: Profimedia

autor sve objasnio

NOVO PREDVIĐANJE SIMPSONOVIH? Evo kako će izgledati Amerika 20. januara 2021. godine! Autor apeluje: Bolje da ovako ne bude! VIDEO

Planeta

Jedan od tvoraca Simpsonovih reagovao je na sugestiju da je nedavna epizoda "predvidela" događaje predstojeće inauguracije Džoa Bajdena.

Hit serija postala je zloglasna po tome što „predviđa“ vesti pre nego što se dogode, poput izbora Donalda Trampa za američkog predsednika, sa nekim događajima koji se pojavljuju u epizodama decenijama pre nego što su se dogodili u stvarnom životu.

Nakon pro-Trampovih nereda na Kapitol Hilu, neki fanovi Simpsonovih tvrdili su da je serijal „predvideo“ događaj u sceni iz epizode ​​iz 1996. „Dan kada je nasilje umrlo“.

Sada, nepokolebljivi pisac Simpsonovih, Al Džin odgovorio je na drugu scenu iz novije epizode ​​emisije, za koju neki ljudi sugerišu da bi mogla nagovestiti još poremećaja tokom Bajdenove inauguracije.

S obzirom da se Tramp trenutno suočava sa potencijalnim impičmentom zbog svoje uloge u očiglednom podsticanju nereda 6. januara, stručnjaci upozoravaju da će Bajdenova inauguracija verovatno naići na proteste i više nasilja desničarskih ekstremista.

Pišući na Tviteru, Žan je podelio sliku iz 31. epizode ​​Simpsonovih „Horor kućica na drvetu"

Na otvaranju prošlogodišnje epizode ​​na temu Noći veštica, Homer Simpson je prespavao predsedničke izbore. Nakon što mu je Mardž prigovorila zbog zanemarivanja glasanja, on pita: „Koliko bi to moglo biti loše?“

Zatim se prikazuje "20. januar 2021.“ - dan inauguracije - u kojoj je Homer viđen kako sedi na svom krovu držeći pištolj, dok grad oko njega gori u onome što izgleda kao apokalipsa.

„@TheSimpsons Ne ostvarujte ovo predviđanje“, napisao je Džin.

Džin je služio kao zajednički pisac u Simpsonima zajedno sa Majkom Rajsom tokom treće i četvrte sezone, ponovo se pridružujući emisiji i postajući njen jedini pisac od 2001. (sezona 13) nadalje.

Kurir.rs/Independent

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...