DETALJI JEZIVOG ZLOČINA U PORODICI PERINOVIĆ: Muž slao ženi poruke dok je ona kod kuće ubijala decu! Nije slutio da će zateći užas
Foto: Youtube/news.com.au

MELBURN

DETALJI JEZIVOG ZLOČINA U PORODICI PERINOVIĆ: Muž slao ženi poruke dok je ona kod kuće ubijala decu! Nije slutio da će zateći užas

Planeta -

Otac troje dece iz Australije koje je ubila majka, poreklom iz Hrvatske, bio je napolju dok su se kod kuće dešavala svirepa ubistva. On je kupovao novi televizor za porodicu i nije ni slutio da će zateći užas kad se vrati.

Tomislav Perinović bio je u obližnjem tržnom centru i nije ni slutio šta se dešava u njegovoj porodičnoj kući kod Melburna.

Tela Keti Perinović (42), njene dve ćerke Kler (7) i Ane (5) i sina Metjua (3) otkrivena su sredinom januara, preneli su australijski mediji. Ovaj sluča je šokirao ceo svet.

Keti, inače poreklom iz Hrvatske, ubila je svoju decu, a onda je digla ruku i na sebe. Daily Mail Australia je preneo da je majka "brzo i brutalno" ubila decu negde pre podneva 14. januara.

Tela žene i dece pronašao je suprug i otac Tomislav, koji je odmah pozvao policiju. U toj kući živeo je 25 godina.

Kako izvor tvrdi za Dejli mejl, otac je bio u kupovini dok se kod kuće dešavao horor i slao je ženi fotografije televizora pitajući je za mišljenje oko televizora, dok je ona izvršavala svoj brutalni plan.

Po povratku kući, on je posumnjao da nešto nije u redu kada je video spuštene zavese.

"Unutra je zatekao 'užasnu' scenu", rekao je izvor.

Tela majke i troje dece nalaze se kod mrtvozornika, a očekuje se da će sahrana biti održana narednih dana. Za sada nije poznato kako je došlo do jezivog zločina i šta je dovelo do toga da majka "pukne" i ubije decu i sebe.

Komšije nisu primetile ništa sumnjivo mesecima pre ubistva, prenosi Dejli mejl.

Kurir.rs/Dejli mejl

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track