Najnovije vesti

NOVI GAF PREDSEDNIKA BAJDENA: Predstavljao paket pomoći, pa ponovo uradio ovo! (VIDEO)
Foto: EPA / Doug Mills / POOL

bruka

NOVI GAF PREDSEDNIKA BAJDENA: Predstavljao paket pomoći, pa ponovo uradio ovo! (VIDEO)

Planeta
12:44h

Predsednik Džo Bajden imao je još jedan gaf, kada je izgleda izgubio nit govora koji je čitao i izgleda da je ponovo pročitao red iz svojih komentara na račun potrošnje.

Kandidat koji je dobio najviše glasova ikad za predsednika izgovarao je „Američki plan spasavanja“, zakon o potrošnji na koronavirus od 1,9 biliona dolara koji je Senat usvojio tokom vikenda.

„Velika većina ekonomista - levo, desno i središte - od Volstrita do privatnog, privatnog, privatnog, uh, uh, uh, uh, ekonomskog, uh, uh, anketa, uh, inicijativa”, zamucao je Bajden.

"Ekonomisti, kao što rekoh, levo, desno i u centru“, nastavio je, ponovno čitajući svoj govor.

Prošle nedelje je izgledalo da je Bajden imao trenutak bez scenarija kada je postavljao pitanja nakon što je razgovarao sa članovima poslaničkog kluba Demokrata.

„Rado odgovaram na pitanja da li je to ono što bih trebao da radim, Nens, šta god da želiš od mene“, rekao je naizgled nesigurni Bajden predsednici Doma Nensi Pelosi.

Činilo se da je predsednik tražio smer bez kamere, pre nego što je njegova slika zamenjena grafikom Bele kuće. Njegov poslednji komentar izbrisan je sa video snimka događaja objavljenog na IouTube stranici Bele kuće.

Brajtbart Njuz je izvestio da Bajden nije održao samostalnu konferenciju za štampu u 45 i više dana koliko je bio predsednik, čime je oborio stogodišnji rekord.

Sekretarica za štampu Bele kuće Džen Psaki tvrdila je da će je Bajden održati "pre kraja meseca".

Kurir.rs/Breitbart

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...