EVO KO JE JEDNA OD GOLIŠAVIH MANEKENKI IZ DUBAIJA: Advokatica familiji rekla da ide na odmor, ali ju je odala jedna stvar! FOTO
Foto: Instagram/ya_.na_ka

RASKRINKANA!

EVO KO JE JEDNA OD GOLIŠAVIH MANEKENKI IZ DUBAIJA: Advokatica familiji rekla da ide na odmor, ali ju je odala jedna stvar! FOTO

Planeta -

Jedna od manekenki koja je pozirala gola na balkonu u Dubaiju je i Ukrajinka Jana Graboščuk (27), inače advokat, koju su članovi porodice prepoznali po tetovaži.

Ona im je rekla da ide na godišnji odmor, ali ne i da će se razgolititi na foto-snimanju, tako da su bili prilično šokirani, prenose strani mediji.

Podsetimo, najmanje 20 manekenki je nedavno uhapšeno u Dubaiju zbog projekta koji je uključivao i da gole poziraju na balkonu solitera u prestižnom delu Dubaija. Iako im je pretila zatvorska kazna, ipak se neće naći iza rešetaka, ali će biti deportovane u matične zemlje.

Janin brat Taras (20) kaže da je cela porodica bila šokirana kada su videli golišave slike.

"Otišla je na odmor, i ne znam šta se posle dogodilo. Jeste, planirala je tamo neko snimanje, ali nisam imao više informacija o tome", kazao je.

Inače, Jana je diplomiran pravnik, ali kako prenosi Miror, nije uspela posle studija da pronađe posao, pa je radila kao konobarica i hosetsa. Pre oko godinu dana počela je da se bavi modelingom, a na društvenim mrežama je objavljivala slike sa luksuznog boravka u Dubaiju.

Dubai, uhapšene menekenke
foto: Instagram

Podsetimo, u foto-sešnu koji je izazvao buru širom sveta učestvovale su žene mahom iz Ukrajine, Rusije, Moldavije i Belorusije, a usred dana su pozirale gole fotografu, ukrajinskom plejboju Vitaliju Grečinu. Prema dostupnim informacijama, ovaj samoprozvani američki politički strateg je poreklom iz Kijeva, ali je veći deo svog života proveo u Americi. Više o tome OVDE.

Dubai, uhapšene menekenke
foto: Instagram

U jednom intervjuu je otkrio da je imao prisan odnos sa bivšim američkim predsednikom Barakom Obamom, pa čak i da je pomagao u finansiranju predizborne kampanje tog demokratskog političara.

Fotograf i manekenke su optuženi za javni razvrat i širenje pornografije, a u Emiratima gde je pravni zakon zasnovan na islamskom zakonu, odnosno, Šerijatu, stranci završavaju u zatvoru i zbog blažih krivičnih dela.

Posle neobično brze istrage glavni tužilac Dubaija Esam Isa al Humaidan najavio je da će oni koji stoje iza fotografisanja biti deportovani u svoje matične zemlje, bez daljih objašnjenja. Policija je odbila da zvanično identifikuje privedene, no neke od njih imenovali su ruski mediji.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja