Najnovije vesti

POGLED ZA PAMĆENJE: Žena zapalila kuću u kojoj je bilo ljudi, privukla stolicu i zavalila se da gleda kako gori! VIDEO
Foto: Printscreen/YouTube

gori vatra među nama

POGLED ZA PAMĆENJE: Žena zapalila kuću u kojoj je bilo ljudi, privukla stolicu i zavalila se da gleda kako gori! VIDEO

Planeta

Žena u Merilendu uhapšena je zbog pokušaja ubistva nakon što je zapalila svoju kuću u kojoj je bila jedna osoba, iznela stolicu na travnak ispred i gledala kako gori.

Gejl Mitveli (47) snimljena je kako zavaljena u baštensku stolicu, sa knjigom u krilu gleda kako njen dom u Elktonu nestaje u plamenu.

Očevici su ispričali da je Mitveli na nekoliko mesta u kući zapalila vatru pre nego što je išetala napolje i divila se svom delu iz stolice. Na snimku se čuje muškarac kako viče: "Je*eno je zapalila kante za smeće".

"Oh moj Bože. Ne mogu da verujem. Ladno je zapalila kuću i sad sedi i kulira i gleda kako kuća gori!!

U roku od nekoliko trenutaka, cela kuća je bila obavijena crnim dimom. Dok su vatrogasci dolazili, iz podruma se čula žena kako viče upomoć. Prolaznici su potrčali da joj pomognu i izvuju kroz prozor.

Žena, identifikovana kao Blenda Holbruk, je bila nepovređena a Mitveli je u tom trenutku pobegla, ali su je uhvatili nekoliko ulica dalje.

Zvaničnici su rekli da je Mitveli živela u kući sa Holbrukovom i još dvoje ljudi i da to dvoje stanara nisu bili u kući u trenutku požara.

Za sada se ne zna razlog podmetanja požara, ali je sestra holbrukove rekla da se Mitveli lečila zbog mentalnih problema.

Kurir.rs/K.P.

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja