DIVLJE ŽURKE NA BAZENU Razotkriveni nepoznati detalji iz raskalašne Gejtsove mladosti: Nije bio nevinašce, imao je život!
Foto: Profimedia / Qin Lang

povratak starim navikama?

DIVLJE ŽURKE NA BAZENU Razotkriveni nepoznati detalji iz raskalašne Gejtsove mladosti: Nije bio nevinašce, imao je život!

Planeta -

Poznati milijarder i filantrop Bil Gejts vodio je prilično raskalašan mladalački život pre nego što je zaplovio u bračnu luku sa Melindom, tvrdi njegov biograf koji se pita hoće li se nakon razvoda braka vratiti partijanju.

Novinar Džejms Volas napisao je dve knjige o osnivaču Majkrosofta 90-tih godina u kojima je otkrio da je Gejts organizovao golišave zabave sa striptizetama.

U intervjuu za "Dejli mejl", Volas (74) je otkrio da Bil nije bio nevinašce u mladalačkim danima kada je osnovao Majkrosoft.

"U tom razdoblju mnogi klinci iz Majkrosofta bili su mladići koji po dva-tri dana nisu skidali majice sa mrljama od pice dok su razvijali neki softver", izjavio je bivši istraživački novinar Sijetl post intelidžensera (Seattle Post-Intelligencer).

"Organizovali su tada prilično lude zabave, išli su po klubovima i tražili striptizete koje su dovodili u Bilovu kuću. Nije on tada bio nevinašce ili nekakav štreberčić. Imao je život", rekao je.

Druga Volasova knjiga o Gejtsu, izdata 1997. godine sadrži detaljnije opise navodnih golišavih zabava na Gejtsovom imanju Lorelhrst u državi Vašington.

Volas je napisao da su nacionalni mediji želeli da omoguće nesmetani protok vesti o tehnologiji i poslovnim potezima Gejtsa i da zbog toga nisu izveštavali o njegovim zabavama koje je organizovao u Sijetlu. Navodno je Gejts posećivao striptiz klubove i unajmljivao plesačice da dođu u njegovu kuću. Potom bi skakali goli u bazen i zabavljali se do sitnih noćnih sati.

Volas je takođe napisao da je to što je Gejts bio ženskaroš tada ostavljalo traga na njegov odnos sa Melindom.

"Iako je Gejts počeo da se zabavlja sa Melindom Frenč 1988. godine, još neko vreme je koketirao sa ženama, pogotovo kada je bio na službenom putu. Redovno se nabacivao novinarkama koje su pratile Majkrosoft, napisao je.

"Njegovo ponašanje sa ženama bilo je dobro poznato, iako se o tome malo pisalo, jer su Gejts i Majkrosoft bili nepresušan izvor informacija i dobrih priča za novinare poput Njujork tajmsa i nito nije želeo da to prestane", tvrdio je.

"Melinda Frenč sve je to jako dobro znala, njihova veza bila je puna uspona i padova. U jednom trenutku prekinuli su vezu na godinu dana, navodno jer Gejts nije želeo da se veže. Kada su se međutim 1992. opet zbližili, njihova je veza bila čvršća nego ikada", istakao je.

Bil Gejts, Melinda Gejts
foto: EPA/ JULIEN DE ROSA

Dugogodišnji Gejtsov prijatelj i bivši izvršni direktor Vern Raburn potkrepio je tvrdnje iz knjige u intervjuu za "Dejli mejl" i otkrio da je Gejts navodno prevario Melindu u ranoj fazi njihove veze.

Potvrdio je da je Gejts voleo da organizuje žurke i da nije bio veran Melindi kada su počeli da se zabavljaju, ali je bio ponosan što se to nije događalo nakon njihovog venčanja.

"Nije to ništa posebno biti go u bazenu. Postoji razlika između kupanja u bazenu sa gomilom drugih ljudi i biti go u bazenu sa drugom osobom, ili biti u krevetu sa drugom osobom", rekao je.

On tvrdi da je, koliko je njemu poznato, Bil bio veran Melindi nakon njihovog venčanja 1994. godine.

Vern Raburn poznaje Gejtsa već decenijama i bio je jedan od njegovih prvih zaposlenih i tvrdi da su se Bil i Melina udaljili poslednjih godina i nisu uvek delili iste interese kada je u pitanju rad Fondacije Bil i Melinda Gejts.

Istakao je da su Bil i Melinda dobri ljudi.

"Iskreno se nadam da će Bil i Melinda naći sreću. Prošao sam kroz razvod pre 12 godina. Svi koji vam kažu da su imali dobar razvod, lažu".

Bil i Melinda šokirali su objavom prošle nedelje da se razvode, a već su počele glasine da se Gejts vratio starim navikama.

TMZ je izvestio da je Melinda Gejts iznajmila ostrvo Kalivinji u Grenadi za celu porodicu, osim Bila.

Tabloidni portal tvrdi da su Melinda i deca ljuti na Gejtsa zbog nepoznatog incidenta i da par pokušava iznaći dogovor oko razvoda.

Kurir.rs/Jutarnji list

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track