SLON BESNO KRENUO NA KOLA I RAZLUPAO IH: Vozač nije znao šta ga je snašlo, zaledio se od straha! VIDEO
Foto: Youtube/The Sun

užasna situacija

SLON BESNO KRENUO NA KOLA I RAZLUPAO IH: Vozač nije znao šta ga je snašlo, zaledio se od straha! VIDEO

Planeta -

Vozač Norman Nukeri (47) jedva je izvukao živu glavu u privatnom prirodnom rezervatu Klasiri u Južnoj Africi, kada je slon agresivno nasrnuo na njegov kamionet.

Slon je "tojotu" od 2,5 tone gurao unazad po prašnjavom putu, a Norman od straha nije znao šta da radi.

Kada je životinja otišla, kaže da je toliko bio uplašen da nije mogao ni da napusti vozilo i da se osetio bezbedno tek kad su stigli rendžeri.

Norman inače radi pri rezervatu i tog dana je prevozio gorivo do kolibe jednog klijenta.

"Stao sam kada sam video slonove u daljini, ali se odjednom jedan pojavio sa moje leve strane. Ubrzao sam i otišao je, ali se onda vratio. Krenuo je pravo na mene i gurao kamionet. Razmišljao sam da samo držim kočnicu i da povučem ručnu. Mnogo sam se uplašio, nisam mogao da se pomerio od šoka. Mislio sam kako je to situacija u kojoj mogu izgubiti život. Pomislio sam i da će auto odgurati u reku", rekao je.

Šteta na vozilu koju će Norman morati na kraju da plati je oko 870 evra.

"Nisam želeo da izađem iz vozila jer sam se plašio da će se slon vratiti, pa sam pozvao rendžere. Laknulo mi je kad su oni stigli. Drago mi je da se sve dobro završilo, ali ja tuda prolazim svakog dana. Od sada ću voziti veći kamionet i biću oprezan. Bio sam na pogrešnom mestu u pogrešno vreme", zaključio je.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track