BAJDEN OPET IMAO PUŠKICE: Kralj gafova nije smeo pred Putinom da se pojavi bez pomoći FOTO, VIDEO
Foto: EPA-EFE/MIKHAIL METZEL/SPUTNIK/KREMLIN POOL

dobra priprema

BAJDEN OPET IMAO PUŠKICE: Kralj gafova nije smeo pred Putinom da se pojavi bez pomoći FOTO, VIDEO

Planeta -

Ruski lider Vladimir Putin i njegov američki kolega Džo Bajden su se sastali na samitu u Ženevi, a kamere su na samom početku snimile jedan zanimljiv detalj.

Bajden se poslužio beleškama, a tviteraši su odmah požurili da odgonetnu šta bi moglo u njima da piše.

"Bajden je doneo svoje kartice na sastanak sa Putinom", napisao je konezrvativni politički kolumnista Beni Džonson, a mnogi su ocenili da se tako predsednik nije predstavio u dobrom svetlu.

"Njegovo ime Pu-tin, moje ime Baj-den", "Prva kartica- Evo o čemu se radi, druga kartica- Da budem jasan, treća kartica- Stvar je u tome...", samo su neki od komentara tviteraša koji su davali šaljive predloge o tome šta bi moglo da piše na "puškicama".

To naravno, nije ništa neobično jer se podrazumeva da lideri budu dobro pripremljeni, pa je tako i Putin imao papire ispred sebe.

Međutim, ovo nije prvi put da se Bajden koristi puškicama koje mu pomažu šta tačno da kaže u javnosti, jer inače važi za "kralja gafova". Takođe, još otkako je započeo predsedničku kampanju pojavili su se i navodi da Bajden pati od demencije.

Da se koristi specijalnim karticama u javnosti pokazale i slike sa prve konferencije za medije otkako je postao predsednik SAD, održane u martu.

Džo Bajden
foto: EPA/OLIVER CONTRERAS

Tačnije, čini se da je imao specijalno izrađene brošure sa podacima koje je trebalo da ga podsećaju šta treba da govori, međutim, uprkos tome, nije se najbolje snašao.

Džo Bajden
foto: EPA/OLIVER CONTRERAS

Više puta se "pogubio" i pogrešno navodio mnoge činjenice, a gubio je i tok misli.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track