Najnovije vesti

SNIMAK KOJI LEDI KRV U ŽILAMA! Žena GREŠKOM BEZ SIGURNOSNOG KANAPA skočila sa mosta u Kolumbiji! Čula je pogrešan znak
Foto: Printscreen/Twitter

skočila u smrt

SNIMAK KOJI LEDI KRV U ŽILAMA! Žena GREŠKOM BEZ SIGURNOSNOG KANAPA skočila sa mosta u Kolumbiji! Čula je pogrešan znak

Planeta
14:56h

Mlada advokatica Jasenija Morales (25) spremala se za svoj prvi bandži džamping i sa svojim momkom je otputovala na popularno odredište za skakanje u Kolumbiji, ali nije se sve završilo kako valja.

Morales je skočila sa vijadukta u Amagi, u severnoj Kolumbiji, jer je čula znak, na žalost, on je bio namenjen njenom momku.

Njoj nije bio zavezan sigurnosti kanap oko članaka, skočila je i ovaj skok se završio kobno po nju, prenosi Dejli mejl.

Njen momak je bio ispred nje u redu kada su se približili platformi, a par je bio 90. tog dana i kada je osoblje dalo znak dečku da skoči, Morales je skočila, jer je pogrešno razumela kome je namenjen znak uprkos tome što na gležnjevima nije imala pričvršćen konopac.

Ona je skočila u provaliju i na mestu ostala mrtva, a dečko je odmah pritrčao da joj pomogne. On se prvi našao pored nje i uzaludno je pokušavao da joj da veštačko disanje.

Vatrogasci iz Amage su samo mogli da proglase smrt.

Gustavo Guzman, predsednik opštine Fredonija rekao je za El Tiempo da je ona bila zbunjena,

-Signal je bio upućen njenom dečku jer je on već bio vezan sigurnosnom opremom, a njoj je stavljen samo zaštitni šlem, tako da se ona zbunila i požurila, rekao je Guzman.

Njen momak je još uvek na retmanu zbog povreda koje je zadobio dok je trčao ka njoj, rekao je da ke u šoku.

Kako prenose lokalni mediji, lekari u bolnici su rekli da je Moralesova doživela srčani udar pre nego što je dotakla zemlju.

-Moja sestra je bila devpjka sa najboljim osobinama, srećna, spontana, pomagala je svima kojima je mogla i volela je svoje prijatelje kao i oni nju.

Lokalne vlasti su otvorile istragu nakon tvrdnji da dve kompanije koje isporučuju opremu i nude usluge na tom mestu nisu ovlašćene za to.

Kurir.rs

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...
track