PRESELO JOJ ĐUSKANJE NA PROZORU: Kolumbijka digla ruke u vazduh, cijuknula PA pravo na beton UZNEMIRUJUĆI VIDEO
Foto: Printscreen/Twitter

SMUČILA MU SE ŽURKA

PRESELO JOJ ĐUSKANJE NA PROZORU: Kolumbijka digla ruke u vazduh, cijuknula PA pravo na beton UZNEMIRUJUĆI VIDEO

Planeta -

Da neke stvari na žurkama i zabavama mogu da krenu po zlu, kada se ne vodi računa svedoči i snimak koji je postao viralan na svim društvenim mrežama, a koji je objavio pevač iz Kolumbije Engel Melodi Renfingo gde devojka usled transa i muzike gubi ravnotežu i pada kroz prozor.

Pomenuti incident se nedavno dogodio u Barankilji industrijskom i lučkom gradu u Kolumbiji na jednoj privatnoj zabavi na kojoj je pozvan i pevač da malo uveseli društvo.

Dok je on izvodio neki svoj hit, a u pozdaini cijkukali i veselili se jedan devojka koja je sedela na prozoru sa šeširom je dizala ručice u vazduh i đuskala, ali je očito zaboravila da sedi na prozoru, a ne na nekoj klupi naslonjena na zid. Trenutak nepažnje bio je dovoljan da mlada dama izgubi ravnotežu i padne kroz prozor.

Na svu sreću mlada vesela dama sa šeširom, prošla je sa povredama. Pala je sa druog sprata na beton. Naravno kako je rekao umetnik zbog koga su mlade dame cijukale "ona je van životne opasnosti".

Takođe dotični je saopštio da je u pitanju samo nekoliko preloma. E sad da li je izvukla pouku pa sledeći put neće visiti na prozoru sa podignutim rukama je ostalo nerazjašnjeno i misetrija.

U svakom slučaju pokuka jeste na žurkama nikao ne sedite na prozoru i ne veselite se.

Kurir.rs/A.M.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track