KRAJ DRAME U ZGRADI UKRAJINSKE VLADE Uhapšen muškarac koji je pretio da će aktivirati bombu u zgradi ukrajinske vlade VIDEO
Foto: Printscreen Twitter/RT

snimci su postavljeni na društvene mreže

KRAJ DRAME U ZGRADI UKRAJINSKE VLADE Uhapšen muškarac koji je pretio da će aktivirati bombu u zgradi ukrajinske vlade VIDEO

Planeta -

Muškarac koji je pretio da će aktivirati bombu koju je krišom uneo u zgradu ukrajinske vlade je uhapšen.

Na snimcima koji su postavljeni na društvene mreže mogao se videti muškarac kako drži eksplozivnu napravu dok ga propadnici bezbednosne službe zahtevaju od njega da napusti zgradu, prenosi RT.

Ukrajinski TV kanal "Ukrajina-24" izveštava da je muškarac ušao u zgradu vlade sa granatom i rekao d aje zgrada zauzeta.

On agresivno preti da će detonirati eksplozivnu napravu i rekao je da neće živ izaći iz zgrade, kao i da je spreman da služi kaznu zatvora.

Policija i snage bezbednosti sada se navodno spremaju da uđu u zgradu i brzo smire situaciju. Snimci sa lica mesta pokazuju područje oko zgrade koje je blokirano pri ulasku naoružanih trupa.

Incident se dogodio samo dan nakon godišnjice talačke krize u jednoj banci u glavnom gradu.

Policija je privela jednog uzbekistanskog državljanina koji je pretio da će aktivirati bombu u zgradi, kritikujući vlasti i identifikujući se kao „Sveti Duh, Gospoda Boga''.

Kurir.rs/RT

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track