PRONAĐENI OSTACI TELA MLADE AMERIKANKE U NACIONALNOM PARKU: Mesecima putovala širom SAD sa dečkom! On odbija razgovor sa policijom
Foto: Instagram/gabby.petito22

misteriozni slučaj

PRONAĐENI OSTACI TELA MLADE AMERIKANKE U NACIONALNOM PARKU: Mesecima putovala širom SAD sa dečkom! On odbija razgovor sa policijom

Planeta -

Ostaci tela koje je policija pronašla u nacionalnom parku u Vajomingu odgovaraju nestaloj 22-godišnjakinji Gabi Petito, ali još nije izvršena službena identifikacija, saopštio je glasnogovornik FBI Čarls Džouns.

Dodao je da se čeka potvrda i da je njena porodica obaveštena.

Uzrok smrti nije poznat.

Petito nije viđena otkad se njen dečko, Brajan Laundri, 1. septembra vratio kući sa višemesečnog izleta bez nje.

Petito i Laundri napustili su Njujork u junu, krenuli na zapad belim kombijem i planirali su da posete nacionalne parkove i da dokumentuju putovanje na društvenim mrežama.

Petito je 25. avgusta objavila svoju poslednju fotografiju. Njena porodica veruje da se uputila u nacionalni park Grand Teton u Vajomingu.

Gde je nestao njen dečko?

Laundri, koji je živeo sa Petitom u Nort Portu, južno od St. Petersburga na zapadnoj obali Floride, odbio je da razgovara sa istražiteljima.

Njegova porodica je policiji u petak rekla da ga nisu videli tri dana. Policijski službenici Floride i agenti FBI proveli su vikend češljajući obližnje šumsko područje.

Kurir.rs/Index.hr

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track