OVO JE NOVA UNIFORMA PRIPADNIKA SVEMIRSKIH SNAGA SAD: Najmlađa grana američkih oružanih snaga otkrila još nešto! VIDEO
Foto: Handout / AFP / Profimedia

POPULARNI ČUVARI

OVO JE NOVA UNIFORMA PRIPADNIKA SVEMIRSKIH SNAGA SAD: Najmlađa grana američkih oružanih snaga otkrila još nešto! VIDEO

Planeta -

Američke svemirske snage, najnoviji ogranak američke vojske, predstavile su u utorak prototip novih uniformi za svoje članove, poznate kao Čuvari.

General Džej Rejmond, komandant američkih svemirskih snaga, najavio je nove uniforme tokom svog govora na konferenciji Udruženja vazdušnih snaga.

Novi prototip uniforme za odeću je tamnoplava uniforma. Ima niz srebrnih dugmadi sa simbolom američkih svemirskih snaga koji idu dijagonalno od desnog ramena niz prednji deo prsa korisnika.

Igla sa imenom nalazi se na levoj strani prednje strane uniforme ispod levog ramena nosioca. Svetloplava ogrlica je blago vidljiva ispod uniforme.

Svemirske snage SAD takođe su najavile prototipe uniformi za fizičku obuku. Uniforma za fizički trening je ležernija. Uključuje majicu sa simbolom američkih svemirskih snaga na desnoj strani prednje strane košulje i svemirske snage ispisanim velikim belim slovima preko leđa. Šorc i dukserica su crne boje, a obe na sebi imaju simbol američkih svemirskih snaga.

Potporučnica Mahala Noris modelira prototip uniforme za fizičku obuku u kratkom promotivnom videu koji su američke svemirske snage tvitovale sa svog naloga.

Američke svemirske snage su u tvitu nazvale uniforme haljina "modernim, prepoznatljivim" i "profesionalnim".

Bivši predsednik Donald Tramp osnovao je američke svemirske snage 2019. godine kada je potpisao zakon o odobrenju nacionalne odbrane. Time je Tramp stvorio najnoviju vojnu službu i prvu novu službu od stvaranja vazdušnih snaga SAD 1947. godine.

Bivši potpredsednik Majk Pens najavio je da će pripadnici novoosnovanih američkih svemirskih snaga biti poznati kao Čuvari u decembru 2020. godine, a logo američkih svemirskih snaga objavljen je u januaru 2020. godine.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track