Najnovije vesti

SNIMAK KOJI BI SVAKOGA RAZNEŽIO: Spazili kengura kako se smrzava u jezeru pa mu pritekli u pomoć! Životinja se ovako zahvalila
Foto: Printscreen Facebook/David Boyd

junaci dana

SNIMAK KOJI BI SVAKOGA RAZNEŽIO: Spazili kengura kako se smrzava u jezeru pa mu pritekli u pomoć! Životinja se ovako zahvalila

Planeta

Dvojica muškaraca u utorak ujutru izvukla su uplašenog i iscrpljenog kengura iz hladnih voda jezera Burli Grifin u Kanberi.

U snimku koji se pojavio na društvenim mrežama prikazano je kako se dvojac približava preplašenom kenguru i ispruženih ruku ga pozivaju da im se približi.

Mali kengur je drhtao od hladnoće i čekao da bude spasen. Srećom, jedan od hrabrih prolaznika bio je i ronilac mornarice koji je svojim umećem pomogao.

Čim su se spasioci približili, kengur je počeo da maše udovima u strahu, ali uspeli su pažljivo da ga obgrleo i odnesu do obale, gde im je pomogao još jedan muškarac. Uz poglede prolaznika, treći spasilac je kengura smirivao, a zauzvrat mu je životinja, kao znak zahvalnosti, pružila ruku.

Dejvid Bojd, koji je snimio video i postavio ga na svoj Fejsbuk profil, napisao je da se kengur nakon 30-ak minuta oporavio, smirio i nastavio sa životom u divljini.

Kurir.rs

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja