PAKLENO BUĐENJE Meteorit probio krov kuće i sleteo ženi na krevet: U životu se nisam tako uplašila FOTO
Foto: krailurk warasup / Panthermedia / Profimedia

kanada

PAKLENO BUĐENJE Meteorit probio krov kuće i sleteo ženi na krevet: U životu se nisam tako uplašila FOTO

Planeta -

Jedna Kanađanka doživela je (i preživela) šokantno buđenje.

Rut Hamilton iz Kanade imala je nesreću da joj meteorit padne na kuću, probije krov i završi na njenom krevetu, za dlaku je promašivši.

Policija, koja je bila pozvana, prvo je mislila da je "krivac" obližnje gradilište, odnosno da su radnici slučajno izbacili projektil veličine šake na ženin jastuk.

Međutim, kada su radnici rekli da nisu ništa radili i da su samo videli ekploziju na nebu, utvrđeno je da je kamen zapravo meteorit, preneo je Kanadijan pres.

0637652203, meteorit, kuća, krevet
foto: Ruth Hamilton / Zuma Press / Profimedia

Hamiltonova je čvrsto spavala u svom domu u Goldenu, gradiću u podnožju Stenovitih planina u Britanskoj Kolumbiji kada ju je lajanje psa probudilo, na vreme da izbegne da je meteorit pogodi u glavu.

"U životu se nisam tako uplašila. Nisam znala šta da radim pa sam pozvala policiju i dok sam razgovarala sa operaterom, sklonila sam jastuk i videla kamen između dva jastuka", rekla je ona lokalnim medijima.

Ispostavilo se da je na nebu iznad zapadne Kanade došlo do meteorske kiše i da je jedan kamen završio u kući Hamiltonove.

"Bila sam u potpunom šoku i satima sam se tresla. Šansa da se to dogodi je mala i toliko sam zahvalna što sam ostala živa", rekla je Rut Hamilton koja planira da sačuva svemirski kamen kao uspomenu.

Kurir.rs/Agencije

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track