01:41

HLADAN RAT PRERASTAO U VREO! Seksi novinarka koja je intervjuisala Putina nije slučajno poslata, imala je VAŽAN ZADATAK

provocirala ruskog predsednika

HLADNI RAT PRERASTAO U VRELI! Seksi novinarka koja je intervjuisala Putina nije slučajno poslata, imala je VAŽAN ZADATAK (VIDEO)

Planeta -

Oštre kritike na račun Amerikanke Hedli Gembl sa televizijskog kanala CNBC pale su od strane ruske državne televizije nakon što je bila moderator sednice energetskog foruma u Moskvi na kojoj je učestvovao i ruski predsednik Vladimir Putin.

0637880753, Vladimir Putin, Hedli Gembl
foto: Mikhail Metzel / TASS / Profimedia

Naime, amerikanci su poslali Putinu razgolićenu novinarku, nakon što je Putin Trampu poslao zgodnu prevoditeljku.

- Ovo nije hladan rat već vreo, mi itekako možemo uznemiravati protivnika tako što koketiramo sa nagonskim nivoima. Nagonski i emocionalni nivoi su nesvesni delovi naše ličnosti. Mi moramo biti jako dobro istrenirani i kognitivno jaki da bismo držali pod kontrolom svoje nagone i emocije - objasnila je Milena Milovanović, specijalizant psihijatrije u Jutarnjem programu Kurir televizije.

Milena Milovanović
foto: Kurir televizija

Dodala je i da su političari istrenirani kada su takve taktike u pitanju.

- Nadam se da su političari iskusno istrenirani da mogu da se izbore sa golotinjom. Ženske obline su još od davnina uvek posmatrane kao nešto što je prijatno za videti, a sa tim treba da se izbori. Dosta danas postoje izopačeni pogledi na lepotu, s obzirom na sve trendove sa plastičnom hirurgijom - rekla je Milena.

Milena Milovanović
foto: Kurir televizija

U svojoj TV emisiji na kanalu Rossiya 1 Vladimir Solovjev je poručio kako je Gembl ciljano pokušala da zbuni ruskog predsednika svojim izgledom.

Emitovali su i snimak kojim su hteli da potkrepe te tvrdnje, a koji se uglavnom fokusirao na njene noge. Drugi su zaključili i kako je vešto koristila i govor tela.

Solovjev je rekao kako je Putina pokušavala da izbaci iz takta i kako se ponašala odvažno i otvoreno se prikazivala kao seksualni objekt.

Kurir.rs/M.L.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Bonus video:

02:29

ŠTA ĆE SE DESITI POSLE PADA KABULA: Darko Obradović u Usijanju dana, DA LI U AVGANISTANU SLEDI NOVI GRAĐANSKI RAT

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja