Najnovije vesti

OTEO NAPADAČU PIŠTOLJ I KESOM GA UDARIO U GLAVU: Urnebesni pokušalj pljačke u Arizoni! Banditi naleteli na marinca! VIDEO
Foto: Twitter video prtscr / CBS News

naučili lekciju

OTEO NAPADAČU PIŠTOLJ I KESOM GA UDARIO U GLAVU: Urnebesni pokušalj pljačke u Arizoni! Banditi naleteli na marinca! VIDEO

Planeta

Kada je policija u Ševronu odgovorila na prijavu oružane pljačke i došla na lice mesta, sav njihov posao je takoreći već bio obavljen.

Naime, kako se vidi na snimku sigurnsonih kamera, masirani napadači su upali u prodavnicu na benzijskoj pumpi, u 4.30 ujutru u nameri da je opljačkaju ali nisu ni slutili da je u redu na kasi ispred njih bio marinac veteran.

On se, kako se vidi, istog momenta okrenuo, zgrabio pištolj direktno za cev, oteo oružje banditu i kesom u kojoj je očigledno bilo nešto teže ga udario u glavu.

Ispostavilo se da su napadači maloletnii, a dvojica od njih su odmah pobegla kada su videla kako je prošao njihov "kolega" sa oružjem.

Kada je policija upitala ovog veterana kako je uspeo tako brzo da "reši" situaciju i još da zadrži napadača dok patrola ne dođe, on je kratko odgovorio "U marincima sam naučio kako da se ne zezam".

Kurir.rs / CBS, Foto: Twitter video prtscr / CBS News

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja