Najnovije vesti

MEKSIČKI BETMEN: Misteriozni borac za pravdu uhvatio osumnjičene lopove, vezao ih za banderu i našminkao da liče na Džokera FOTO
Foto: Printscreen/Facebook

osvetnik

MEKSIČKI BETMEN: Misteriozni borac za pravdu uhvatio osumnjičene lopove, vezao ih za banderu i našminkao da liče na Džokera FOTO

Planeta
11:55h

Čini se da ulicama Meksika patrolira Betmen, budući da je policija pronašla nekoliko pljačkaša vezanih za bandere, lica našminkanih tako da liče na njegovog arheneprijatelja Džokera.

Muškarac i žena koji su optuženi da su ukrali ženi torbu u gradu Rio Bravo, pronađeni su vezani i zalepljeni selotejpom za banderu na raskrsnici grada u blizini granice sa Teksasom.

Meksiko, pljačkaši
foto: Printscreen/Facebook

Muškarcu, koji je bio bez majice i iscepanih pantalona, preko grudi je bilo napisano "soy rata" (lopov sam) a na čelu "por rata" (zbog toga što sam lopov).

Njegova partnerka imala je sličnu "šminku" i na čelu ispisano "zbog toga što sam lopov". Žena, koju je policija identifikovala kao Lus Magali, je uspela da se oslobodi i oslobodi svog partnera, ali ih je policija uhvatila.

Meksiko, pljačkaši, Betmen, Džoker
foto: Printscreen/Facebook

Par je priznao da su oteli ženi torbu, a muškarac je rekao i da je bio drogiran kada je to uradio.

U odvojenom incidentu tokom vikenda, četvorica mladića "našminkanih" kao džoker uhvaćeni su u pokušaju pljačke putnika u gradskom prevozu Rio Brava.

Misteriozni borac za pravdu im je oblepio ruke selotejpom i nateralo ih da prošetaju golih grudi duž glavnog bulevara.

Kurir.rs

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja