U OVIM SE*S RIZORTOVIMA CARUJU STRAST I UŽIVANJE: Top 10 destinacija za one željne vrućeg provoda po svetu
Foto: Profimedia

zanimljivost

U OVIM SE*S RIZORTOVIMA CARUJU STRAST I UŽIVANJE: Top 10 destinacija za one željne vrućeg provoda po svetu

Planeta -

Top destinacije za svingere i sve druge

Sajt net.hr sastavio je spisak najinteresantnijih i najluksuznijih hotela i agencija za najdekadentije provode na svetu.

Luxury Lifestyle Vacations je agencija koja iznajmljuje čitave hotele ili krstarenja za raskalašne odmore od Venecije do Jamajke i od Tahitija do Majamija. U poslu su već dve decenije a najbolje ih je opisao novinar Men's Healtha koji je bio njihov gost: "Osećao sam se kao rok zvezda!"

Hedonism II je možda najpoznatiji seks-resort na svetu. Nalazi se na plaži Nergil u Jamajci. Iako ima i nešto "čedniji" deo, gosti su mahom u delu za nudiste. Koliba za seks ima na sve strane a posoji i posebna "igraonica" za svingere.

LoveCloud je namenjen onima koji žele seks na visini. Za 995 dolara moguće je iznajmiti avion koji će 45 minuta leteti iznad Las Vegasa. Ako vam to nije dovoljno vrmeena, za 1495 dolara je moguće unajmiti čarter let na sat i po.

Desire Riviera Maya Resort. Ovaj rizort u Meksiku prilagođen je svim ljubiteljima seksa. Poseduje čitav niz mesta prilagođenih za seks u javnosti, kao i posebnu igraonicu i bazen i raskošne apartmane za one malo "stidljivije".

Temptation Cancun Resort se nalazi u blizini Desirea i može da se pohvali "igralištem za odrasle", bazenom koji garantuje "otmeno, provokativno i pulsirajuće iskustvo", raskalašnom zabavom i restoranom koji služi afrodizijake.

Island House je popularan rizort na Floridi namenjen isključivo gej muškarcima. Nudizam je dopušten svuda osim u teretani. Ceo enterijer je uređen "erotično" a video laundž 24 sata pušta erotski sadržaj.

Rooftop resort je odmaralište u Holivudu koje je prvobitno bilo namenjeno svingerima, da bi sada nudili čitav niz organizovanih zabava, od "kinki karnevala" do "ne pitaj i ne oklevaj" žurki za hej i bi muškarce. Uz iznajmljivanje soba, moguće je i platiti samo dnevnu ili noćnu ulaznicu na neke od tematskih zabava.

Copacabana hotel i apartmani na plaži Džako svojim gostima nude luksuz po relativno pristupačnoj ceni - moguće je uplatiti noćenje za 139 dolara, dok oni sa dubljim džepom mogu sebi da priušte i "all inclusive" tretman sa čitavim nizom đakuzija i bazena.

Paradise stream resort u Pensilvaniji je više posvećen romantici i parovima nego svingerima. "Ulazite u zemlju ljubavi" je natpis u obliku srca koji na samom ulazu dočekuje posetioce koji tu uglavnom stižu na medeni mesec.

Liberty Inn za razliku od motela i hotela koji se plaćaju na sat, svojim posetiocima nudi bekstvo od svakodnevice. Romantičan enterijer, sobe sa velikim kadama i sve ostalo što je potrebno da par "oživi strast".

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track