NEVIDLJIVI LOGOR RUSKE VOJSKE: Evo šta je pokazano na vojnoj vežbi Zapad 2021 VIDEO
Foto: Screenshot YT TV Zvezda

inovativno

NEVIDLJIVI LOGOR RUSKE VOJSKE: Evo šta je pokazano na vojnoj vežbi Zapad 2021 VIDEO

Planeta -

Na glavnoj vojnoj vežbi 2021. godine, Zapad-2021, vojnici su opremili podzemni terenski kamp, o čijem postojanju, da niste znali unapred, ne bi se moglo ni naslutiti. Ekipa „ Vojnog prihvata “ je prvi put posetila ovo i prvi put ga pokazala svojim gledaocima.

U ovom slučaju, to je logor vojne policije, ili, malo drugačije rečeno, terenska vojna komanda sa svim svojim atributima. Kao što je odeljenje za istrage i kontrolna soba i, iznenađujuće, ono što se može nazvati kolonom. U ratnoj situaciji sigurno će se pojaviti diverzanti, prebezi i drugi slični nasilnici. Nemoguće je koristiti ovu „kameru“ u mirnodopsko vreme – za razliku od Ljermontovljeve, ona nema prozore.

Odeljenje za istragu je sastavni deo vojnog komandovanja. Prema statutu i ​​Zakoniku o krivičnom postupku Ruske Federacije, islednik sprovodi predistražnu proveru incidenata. Odnosno, ispituje svedoke i učesnike u postupku.

Zauzvrat, komandno mesto vojne komande je mesto gde rade dežurni komandant, vojni komandant i njegov zamenik, gde se donose odgovarajuće odluke o organizaciji patrolne službe. Komandant svakog jutra postavlja nove zadatke potčinjenima. Nakon toga, vojnici napuštaju svoje kamuflirano skrovište i razilaze se na svoja mesta.

Kurir.rs/TV Zvezda

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja