MAKRONOV VELIKI PROTIVNIK PRVI PUT U JAVNOSTI SA 35 GODINA MLAĐOM LJUBAVNICOM Lepa brineta je navodno trudna
Foto: Alain ROBERT / Sipa Press / Profimedia

bila mu saradnica

MAKRONOV VELIKI PROTIVNIK PRVI PUT U JAVNOSTI SA 35 GODINA MLAĐOM LJUBAVNICOM Lepa brineta je navodno trudna

Planeta -

Oženjeni krajnje desničarski oprjentisan francuski novinar i komentator Erik Zemur (63) viđen je sa svojom trudnom saradnicom nakon što je javnost otkrila da Sara Knafo (28) očekuje njegovo dete.

Zemur i njegova mlada saradnica posjetili su Marsej, a francuski časopis 'Closer' otkrio je detalje o njihovoj vezi nakon što je njihov zahtev za zaštitu privatnosti odbačen na sudu.

Naslov članka glasio je: 'Erik Zemur postaće tata 2022. godine', iste godine kada će se Zemur, koji je poznat po svojim stavovima protiv imigracije i islama zbog kojih je 2009. godine u jednom dnevnom listu dobio i otkaz, verovatno boriti za mesto francuskog predsednika protiv aktuelnog lidera te zemlje Emanuela Makrona.

0645155423, Erik zemur
foto: Alain ROBERT / Sipa Press / Profimedia

Kritičari kažu da kraj Zemura, zbog njegovih krajnje desnih stavova o imigraciji, Marin Le Pen izgleda mlako. Zbog njegovih istupa napale su ga i udruženja za zaštitu ljudskih prava, koja kažu da podstiče rasnu netrpeljivost.

Nazivali su ga "prorokom pesimizma" i "prodavcem apokalipse", a njegova izlaganja prepuna su istorijskih referenci na Napoleona i Jovanku Orleanku.

Tokom prethodne decenije, Zemur je redovno bio na vrhu lista bestselera sa svojim knjigama u kojima je tvrdio da će Francuska "nestati" ili postati "Islamska Republika", ako ne suzbije imigraciju.

O Zemuru i njegovoj 35 godina mlađoj ljubavnici javnost je saznala tokom leta kada su ih novinari snimili kako razmenjuju nežnosti dok su se zajedno kupali u moru, a zanimljivo je da je časopis 'Closer' u svom oktpbarskom izdanju objavio članak o Zemuru i njegovoj supruzi s kojom se oženio 1982. godine.

Par ima troje dece, a novinari tvrde da je u interesu javnosti da se sazna za njegovu aferu sa mladom Knafo.

Kurir.rs/Jutarnji list

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja