SLIKE IZ KUĆE MILIJARDERA PEDOFILA GLAVOBOLJA ZA HILARI: Veze Epstajna i Bila Klintona jasne kao dan, viđali se i u Beloj kući!
Foto: Profimedia

jovo nanovo

SLIKE IZ KUĆE MILIJARDERA PEDOFILA GLAVOBOLJA ZA HILARI: Veze Epstajna i Bila Klintona jasne kao dan, viđali se i u Beloj kući!

Planeta -

Čini se kao da je odnos sa njenim mužem koji je bio opsednut seksom uvek predstavljao bol za Hilari Klinton, piše Vestern Žurnal.

Taj bol je možda postao mnogo gori sa izveštajem od četvrtka.

Prema podacima do kojih je došao Dejli mejl, između 1993. i 1995. Džefri Epstajn je 17 puta posetio Belu kuću predsednika Bila Klintona, dovodeći sa sobom ukupno osam žena.

Epstajn je bio bogati finansijer koji je čekao suđenje za navodnu trgovinu i seksualno zlostavljanje devojaka u vreme njegove smrti u zatvoru u avgustu 2019.

Osuđeni seksualni prestupnik imao je veze sa mnogim poznatim ličnostima, novinarima i istaknutim političkim ličnostima, uključujući Klintonovu. Mnogi od njih su navedeni u Epstajnovoj maloj crnoj knjizi.

U svom izveštaju o brojnim Epstajnovim posetama Klintonove Bele kuće, Dejli mejl je primetio da su na zidovima Epstajnove vile u Palm Biču na Floridi bile fotografije ovih poseta i nekoliko žena koje je imao sa sobom.

Pored Epstajnove dugogodišnje partnerke, Gislejn Maksvel, u izveštaju su navedena imena ostalih sedam žena koje su ga pratile u Klintonovu Belu kuću.

Maksvel je nedavno osuđena za nekoliko zločina povezanih sa njenim saučesništvom u Epstajnovim zločinima trgovine ljudima.

Dejli mejl navodi da su tri od navedenih žena bile Epstajnove bivše devojke - Selina Midelfart, Eva Anderson-Dabin i Frensis Žardin.

Ostale žene na fotografijama bile su Dženifer Gerison, Šili Gafni, Dženifer Drajver i Ljubov Orlova.

Kako se ove vesti oko Bila Klintona nastavljaju razvijati, može se samo zamisliti da se Hilari napeta od frustracije i razmišlja u sebi: „Ne opet!“

Na kraju krajeva, njen muž je optužen za seksualno zlostavljanje i uznemiravanje nekoliko žena tokom godina, a optužen je zbog laganja o svom seksualnom odnosu sa stažistom iz Bele kuće.

Nejasno je koliko je još istaknutih ličnosti bilo uključeno u Epstajnove zločine.

Britanski princ Endru je negirao bilo kakvu nepravdu, ali je kraljica Elizabeta Druga odlučila da mu u četvrtak oduzme kraljevske titule.

Da li će druge istaknute političke ličnosti - bivši U.S. predsednici, na primer - suočavaju se sa sličnim pravnim postupcima vezanim za njihove odnose sa Džefrijem Epstajnom?

Kurir.rs/Vestern Žurnal

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track