19:13

RUSKI NAPAD NA SEVERODONJECK IZ VAZDUHA I S KOPNA Ovako izgleda finalna faza borbe na istoku Ukrajine

rat u Ukrajini

SEVERODONJECK PRED PADOM! Guverner Luganska: Naše trupe se moraju povući, previše je mrtvih, ovo više nema smisla! VIDEO

Planeta -

Guverner Luganska, regiona na istoku Ukrajine, saopštio je jutros da se preostali branioci Severodonjecka moraju povući iz tog ključnog grada.

Besmisleno je ostati na pozicijama koje su razbijene na komade samo da bi ostali“, rekao je Sergej Hajdai ukrajinskoj televiziji.

02:41

RAT U UKRAJINI KAO U KAUNTERSTRAJK IGRICI Pogledajte bliske borbe s kamere na telu borca

"Nažalost, moramo da sklonimo našu vojsku iz Severodonjecka, ostalo nema smisla. Broj mrtvih raste", objavio je Hajdaj jutros na Telegramu i dodao da je 90 odsto kuća u Severodonjecku uništeno ili teško oštećeno.

Sve informacije o sukobu u Ukrajini na portalu Kurir.rs prenete su iz izvora koji su se do sada pokazali prilično relevantnim, i koje u skladu sa okolnostima i dužnom novinarskom pažnjom dodatno proveravamo. Ipak, kako je u toku i pravi medijski i propagandni rat, redakcija Kurira moli čitaoce da nam skrenu pažnju na eventualne dezinformacije i lažne vesti, kako bismo pravovremeno reagovali i ispravili eventualne greške. Informacije slati na mejl redakcija@kurir-info.rs

Kurir.rs/Index.hr

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track