REDOVNO SIPALA MUŽU ČISTAČ ODVODA U LIMUNADU Suprug sve snimio kamerama i zatražio razvod; policija u šoku: Ovo još nismo videli
Foto: Daily Mail Screnshot

bračne nevolje

REDOVNO SIPALA MUŽU ČISTAČ ODVODA U LIMUNADU Suprug sve snimio kamerama i zatražio razvod; policija u šoku: Ovo još nismo videli

Planeta -

Dermatološkinja iz Kalifornije, koja je uhapšena zbog sumnje da je godinama trovala svog muža, navodno je uhvaćena na delu nakon što je njen partner postavio kameru u njihovoj kuhinji.

Na snimku se navodno vidi kako Jue Emili Ju (45) u više navrata stavlja Drano - sredstvo za čišćenje odvoda - u limunadu svog supruga Džeka Čena. Čen, radiolog, rekao je policiji da mu je pozlilo i da je zadobio ozbiljne povrede pre nego što im je predao video dokaze za koje kaže da potvrđuju njegove optužbe.

Čen, koji sada traži razvod nakon 10 godina braka, tvrdi je da je Ju godinama zlostavljala njega i njihovo dvoje dece i da je jednom, navodno, poručila svom potomstvu da "crkne", pokazuju sudska dokumenta do kojih je došao Njujork post.

"Kada se Emili iznervira i viče na decu, obično će koristiti kinesku frazu koja se prevodi kao 'crkni'“, naveo je Čen u izjavi kojom je tražio da se njegovoj ženi nametne zabran prilaska. "Takođe deci govori da im "glava ima problem', 'glava ti je bolesna', 'j*bi se', 'j*beni idiote', 'glupi š*pku' i 'makni mi se s puta'", napisao je Čen.

Ju je uhapšena ispred svoje dermatološke ordinacije u Kaliforniji, rekao je policijski porulnik Bil bingam za Dejli mejl.

Bingam je rekao da je Čen pozvao policijsku upravu Irvina ranije tog dana i rekao im da ga "njegova žena truje" i da "ima video dokaze".

"Naši policajci su pregledali snimak“, rekao je Bingam, pre nego što je Ju uhapšena zbog sumnje da je otrovala svog muža.

"Tužbe koje je izneo muž bile su neverovatno ozbiljne i smatrali smo da je važno da preduzmemo brzu istražnu radnju u slučaju na osnovu navoda", rekao je Bingam.

Ju nije optužena, ali je Čen dobio privremenu zabranu prilaska dok policija nastavlja istragu. Čen je pretrpeo i ozbiljne unutrašnje povrede ali će se oporaviti.

Motiv ovog šokantnog zločina nije poznat.

Čen je rekao da su se on i Ju upoznali 2011. godine, a par se venčao godinu dana kasnije, 4. jula 2012.

Čen kaže da se ponašanje njegove supruge promenilo nakon što su njihovi sin i ćerka, koji sada imaju sedam i osam godina, rođeni 2013. i 2014. On je takođe tvrdio da je Juina majka, Jukin ejmi Gu takođe verbalno i fizički zlostavljala njihovu decu.

"Emili i Ejmi bile su verbalno, a zatim i fizički nasilne prema našem dvogodišnjem sinu i ćerki, a situacija se pogoršavala kako su oni rasli", naveo je Čen. "One su bile i verbalno i fizički nasilne prema meni", rekao je on i dodao da su žene za decu govorile da su "j*beno glupa".

Čen je tvrdio da je Ju udarila svoju ćerku kada je imala tri godine jer se upiškila u kreveto. Takođe je, navodno, tukla sina po glavi i rukama kada je imao dve godine.

"Kada deca zaspu bez dozvole, čak i posle 23:00. ona bi ih probudila, zahtevala da odu u njenu sobu, zatvorila vrata i rasplakala ih“, rekao je on. "Na kraju bi ponekad rekla deci da izađu, a zatim zalupila vratima za njima, terajući ih da plaču ispred njenih vrata".

Kada bi deca posle škole svirala klavir, Ju bi im navodno govorila da su "j*beno glupi" dok ne bi zaplakali.

Nakon navodnog trovanja, Bingam je rekao da je Čen počeo da razvija simptome koji su se pogoršali tokom prošlog meseca.

On je rekao da je Čen tražio medicinsku pomoć kada se razboleo, ali nije mogao da pruži detalje o tome da li je test krvi otkrio otrov u njegovoj krvi.

"Zbog integriteta slučaja izgleda da se trovanje dogodilo tokom određenog vremenskog perioda", rekao je Bingam.

"Motiv se još istražuje. Čini se da je to bio porodični incident između muža i žene", dodao je on.

Bingam je rekao i da je video slučajeve "slučajnog trovanja dece“, ali je rekao da slučajevi "namernog trovanja“ nisu česti.

"Radim ovo 22 godine i ovo je veoma neobičan i jedinstven slučaj“, rekao je on.

Par je živeo zajedno u kući vrednoj 2,7 miliona dolara u Irvinu, Kalifornija. Advokat dermatološkinje rekao je Dejli mejlu da njegova klijentkinja "apsolutno i nedvosmisleno poriče da je trovala svog muža ili bilo koga drugog“.

Rekao je da je njen muž podneo zahtev za razvod otprilike u isto vreme kada je ona uhapšena.

Od kada je platila kauciju od 30.000 dolara, živi u drugom stanu i radi na pronalaženju advokata za razvode.

"Ona je očigledno šokirana optužbama protiv nje“, rekao je advokat. "Lažne optužbe iznete u pokušaju da se stekne prednost u parnici za razvod i starateljstvo koju je njen muž pokrenuo protiv nje.“

Advokat je rekao i da njegova klijentkinja negira bilo kakve optužbe da je zlostavljala svoje dvoje dece.

"Ona negira bilo kakve optužbe o psihičkom i fizičkom zlostavljanju njeno dvoje male dece“, rekao je advokat i dodao da je Ju "izvanredna majka".

Iu, doktor dermatologije izgleda da trenutno ne radi jer su se pojavile optužbe za bombu.

Suđenje je zakazano za početak novembra.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track