BIO NA FESTIVAL PA GA ŽIVOG SAHRANILI! Probudio se u kovčegu, a ovako se spasao! Kad je otišao u policiju usledio ŠOK (VIDEO)
Foto: Twitter/rsudamericana

umalo umro

BIO NA FESTIVAL PA GA ŽIVOG SAHRANILI! Probudio se u kovčegu, a ovako se spasao! Kad je otišao u policiju usledio ŠOK (VIDEO)

Planeta -

Viktor Igo Mika Alvarez (30) iz Bolivije istraumiran je posle posete Festivalu Majke Zemlje u El Altu u ovoj zemlji, nakon što je, kako tvrdi, živ sahranjen.

Kako piše Njujork Post, Alvarez je ispričao da su nakon velikog pijanstva, onesvešćenog, posetioci stavili u sanduk i sahranili 80 kilometara od mesta održavanja gradu Ačakačiju.

Na Festivalu Majke Zemlje ljudi se zahvaljuju boginji zemlje i plodnosti Pačamami. Jedan deo Bolivijaca veruje da boginja tokom avgusta 'otvara usta' za ponude, a mnogi daju žive, do fetuse ovaca, listove kakaa i slatkiše, a navodno i ljude.

Upravo zbog tog verovanja, Alvarez je ubeđen da su ga drugi posetioci festivala živog sahranili.

- Igrali smo, i jedino čega se sećam je da sam pomislio da sam u svom krevetu i ustao sam da odem do kupatila, ali nisam mogao da se pomerim. Kada sam gurnuo stakleni kovčeg, razbio sam ga i tako sam uspeo da izađem. U tom trenutku je zemlja pala na mene i shvatio sam da sam živ sahranjen - ispričao je Alvarez.

Međutim, kada je otišao u policiju, da prijavi kako je bio živ sahranjen, prema njegovim rečima, rekli su da je i dalje pijan i da ide kući da se otrezni. Međutim, Alvarez je odlučio da progovori za medije a na snimcima se vidi da je krvav i u modricama.

(Kurir.rs/NY Post)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track