UŽAS! KROKODIL POJEO DETE: Zver ga ščepala iz čamca, nemoćni otac skočio da ga odbrani, ali zadobio JEZIVE POVREDE (VIDEO)
Foto: Shutterstock, Printscreen

tuga

UŽAS! KROKODIL POJEO DETE: Zver ga ščepala iz čamca, nemoćni otac skočio da ga odbrani, ali zadobio JEZIVE POVREDE (VIDEO)

Planeta -

Krokodil je ščepao i pojeo jednogodišnjeg dečaka, a njegovog oca teško povredio dok su veslali na reci u Maleziji.

Mališana je juče ujutru zver otela iz kanua dok je pecao sa ocem u Sabahu u četvrtak ujutro. Njegov izbezumljeni otac (40) pokušao je da ga odbrani, ali ga je krokodil lako savladao. Pobegao je na obalu sa višestrukim ranama od ugriza uključujući i jezivu posekotinu na glavi.

Seljani su pripadnika plemena Palauh izvukli iz reke, međutim, krokodil je već odvukao njegovog sina u dubinu. Kasnije je izronio na površinu sa unakaženim telom mališana u čeljustima pre nego što je ponovo potonuo u vodu.

Vođa spasilačkog tima Sumsoa Rašid navodi da je potraga za telom još u toku.

- Otac je zadobio ozbiljne povrede glave i tela. Njegov sin se i dalje vodi kako nestao, a potraga je u toku. Čovek je prebačen u bolnicu Lahad Datu na lečenje - rekao je Rašid.

Kraljevska malezijska policija i pomorska policija pridružile su se lokalnoj vatrogasnoj službi u potrazi za telom dečaka. Zvaničnici su takođe upozorili seljane koji žive duž reke da se drže podalje od vode zbog opasnosti od ponovnog napada krokodila.

- Mnogi stanovnici se oslanjaju na reku za hranu i egzistenciju tako da moraju da ulaze u vodu. Upozorili smo ih na dodatne opasnosti u ovom trenutku i da budu posebno oprezni jer će krokodil verovatno još biti u tom području - dodao je Rašid.

(Kurir.rs/Dejli mejl)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track