IZLAZAK SE ZAVRŠIO KOBNO: Tinejdžerka (16) popila MISTERIOZNU tabletu i UMRLA, policija uputila zabrinjavajuć APEL mladima
Foto: Shutterstock

nije joj bilo spasa

IZLAZAK SE ZAVRŠIO KOBNO: Tinejdžerka (16) popila MISTERIOZNU tabletu i UMRLA, policija uputila zabrinjavajuć APEL mladima

Planeta -

U Velikoj Britaniji jedna tinejdžerka (16) je preminula nakon što je popila misterioznu tabletu tokom noćnog izlaska.

Tim povodom, britanska policija je upozorila mlade koji izlaze po noćnim klubovima da ne konzumiraju sumnjive supstance.

Naime, policija je kobne noći nešto iza ponoći pozvana u noćni klub Muvi u Ekseteru. Oni su po dolasku na teren zatekli devojku bez svesti.

Tinejdžerka je potom hitno prebačena u bolnicu, gde su lekari pokušali da je spasu, ali bez uspeha, piše Miror.

Policija je izdala saopštenje u kom navodi da je jedan broj tinejdžera možda uzimao tablete koje sadrže nepoznate supstance i tom prolikom apelovala da se javi svako ko ima informaciju o događaju.

Policija je nakon što je tinejdžerka preminula uhapsila njenog vršnjaka zbog sumnje da je umešan u nabavku droge koja je bila kobna po devojku. On će, kako se saznaje, do daljnjeg ostati u pritvoru.

Informaciju o njegovom privođenju potvrdio je i Li Natras koji je saopštio da je identifikovao nekoliko tinejdžera koji su prijavili da su uzimali drogu.

"Želim da apelujem i na sve ostale koji se zbog toga osećaju loše da potraže medicinsku pomoć i da nam se jave. Ne radi se o šali i ove supstance mogu da ubiju“, rekao je Natras.

Noćni klub Muvi oglasio se putem saošštenja na svojoj Fejsbuk stranici u kojem je potvrdio da se incident dogodio na žurki koja je predviđena za mlađe od 18 godina i da je mesto zatvoreno „do daljnjeg“.

(Kurir.rs/The Mirror)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track