KLJUČALO U STUDIJU: Emisija jedva završena zbog rasprave Antića i Obradovića oko Ukrajine OVAKVA SVAĐA PRED KAMERAMA SE NE PAMTI
Foto: Kurir Televizija

KURIR TV

KLJUČALO U STUDIJU: Emisija jedva završena zbog rasprave Antića i Obradovića oko Ukrajine OVAKVA SVAĐA PRED KAMERAMA SE NE PAMTI

Planeta -

Nikola Antić, stručnjak za međunarodnu bezbednost, i Darko Obradović, iz Centra za stratešku analizu, u svom gostovanju u emisiji Usijanje dotakli su se trenutnih dešavanja u Ukrajini. Međutim, ubrzo je došlo do velike rasprave koju je voditeljka jedva mogla da zaustavi.

Naime, sve je započelo kada je voditeljka Jelena Pejović postavila pitanje Obradoviću na temu municije sa osiromašenim uranijumom koje se koristi na ukrajinskom frontu, a za koju se navodi da je ista takva upotrebljena u Jugoslaviji i u Iraku.

06:09

Prvi deo svađe Antića i Obradovića oko municije sa osaromašenim uranijumum

Obradović nije dao adekvatan odgovor na to pitanje što je Antića primoralo da uskoči. Međutim, kada je naveo da je 1999. godine bio deo jedinice čiji pripadnici masovno umiru zbog posledica bombardovanja osiromašenim uranijumom, Obradović se žestoko usprotivio što je dovelo do žestoke rasprave koju je voditeljka zaustavila pitanjem o nemačkim tenkovima koje se šalju Ukrajini.

Iako su se gosti smirili i dali staložene odgovore, to nije dugo trajalo. Pa je krenula svađa koju je bilo teško zaustaviti. Nju možete videti u videu ispod:

08:19

Drugi deo rasprave Antića i Obradovića oko nemačkih tenkova koji se šalju Ukrajinoj

Svađa je nastavljena i nakon što su kamere bile ugašene.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track