"ZELENSKOG BI RASTRGLI NJEGOVI VOJNICI DA JE BIO NA FRONTU!" Analitičar oštro o navodnoj poseti predsednika Ukrajine Bahmutu
Foto: EPA Olivier Hoslet, Kurir TV

KURIR TV

"ZELENSKOG BI RASTRGLI NJEGOVI VOJNICI DA JE BIO NA FRONTU!" Analitičar oštro o navodnoj poseti predsednika Ukrajine Bahmutu

Planeta -

U vreme kada se u Donjeckoj oblasti, na liniji fronta, vodi ozbiljna bitka, predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski doputovao je u Bahmut.

Naime, kako prenosi portal Unian, predsednik Zelenski se sastao sa vojskom i uručio priznanja braniocima, ali i porazgovarao sa građanima ovog grada.

Ova poseta privukla je pažnju javnosti, a o njoj piše i portal Oborzevatel koji je potvrdio da se predsednik Zelenski zaista susreo sa građanima i vojskom Bahmuta. Međutim, javnosti je jako sumnjiva ova poseta Zelenskog i traže dokaz.

Analitičar Dragan Simić gostovao je u emisiji Usijanje gde je prokomentarisao ovu navodnu vest o poseti Volodimira Zelenskog Bahmutu.

- Ako je bio ja bi rekao da je veliki idiot. Glavnokomandujući dolazi u žarište u centar bitke, to je idiotizam. Mislim da bi ga pre rastrgli tamo, nego što bi podigao borbeni moral. Jer ukrajinska vojska nije dobro snabdevena, niti obučena, nema ni oružja ni municije i ne znaju zašto se bore - rekao je Simić i dodao:

01:15

ZELENSKOG BI RASTRGLI NJEGOVI VOJNICI DA JE BIO NA FRONTU! Analitičar oštro o navodnoj poseti predsednika Ukrajine Bahmutu

- Ukrajinska vojska je bila jaka vojska. Kada je počeo sukob meni su moji prijatelji govorili da će Rusija da ih zgazi. Ja sam im govorio "stani, stani polako, sa one strane su isto Rusi i znaju da se bore" i zato je to tako.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja