ULIČNA BUJICA IZBACILA DETE IZ KOLICA: Kamera zabeležila šokantan potez neoprezne mame VAN SVAKE PAMETI! ŠTA REĆI? (VIDEO)
Foto: Printscreen/Twitter

neverica

ULIČNA BUJICA IZBACILA DETE IZ KOLICA: Kamera zabeležila šokantan potez neoprezne mame VAN SVAKE PAMETI! ŠTA REĆI? (VIDEO)

Planeta -

Užasavajući trenutak kad je bujica ponela majku i dete u kolicima širi se društvenim mrežama.

Na šokantnom snimku vidi se momenat kad je majka sa detetom u kolicima pokušala da pređe ulicu kojom je tekla bujica tokom velikih poplava u Mursiji.

Mnogi putevi na jugu Španije pretvoreni su u reke nakon što su obilne kiše zahvatile Iberijsko poluostrvo. Poplave su najteže pogodile područja duž obale Sredozemnog mora, a juče je u pojedinim delovima Mursije za sat vremena palo čak 40 litara kiše po kvadratnom metru.

Na neverovatnom snimku iz gradića Molina de Segura vidi se dete koga je bujica u jednom momentu izbacila iz kolica.

Dečak je upao u brzake, ali srećom odmah ga je zgrabio prolaznik.

Zbog velikih padavina ugroženo je sedam španskih regiona. Jako nevreme zahvatilo je i centralni deo zemlje i glavni grad Madrid.

Početkom nedelje španske vlasti su iz predostrožnosti zatvorile pojedine škole i univerzitete nakon što su kiše ostavile iza sebe poplavljene podrume i potopljene automobile.

Kiša se inače dugo čekala u Španiji koja je bila na putu da registruje najsušnije proleće od početka evidencije 1961. godine.

U poplavama na severu Italije, podsetimo, nastradalo je najmanje 13 ljudi dok je oko 23.000 ostalo bez krova nad glavom, a pričinjena je šteta od nekoliko milijardi evra.

(Kurir.rs/Dejli mejl)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja