MLADIĆ SKOČIO NA ALIGATORA KOJI SE POJAVIO KOD ŠKOLE: Pogledajte šok snimak borbe čoveka i zveri DECA VRIŠTE NA SVAKI TRZAJ NEMANI
Foto: YouTube/ FOX 35 Orlando

neverica

MLADIĆ SKOČIO NA ALIGATORA KOJI SE POJAVIO KOD ŠKOLE: Pogledajte šok snimak borbe čoveka i zveri DECA VRIŠTE NA SVAKI TRZAJ NEMANI

Planeta -

Majk Dragič (33) rvao se sa aligatorom od tri metra ispred osnovne škole u ​​Džeksonvilu na Floridi.

Mladić, koji se inače amaterski MMA borac, uhvatio se u koštac sa neobičnim protivnikom na parkingu u blizini škole dok se oko 200 učenika i prolaznika okupilo da gleda borbu.

Na snimku koji kruži društvenim mrežama vidi se Dragič, obučen u majicu bez rukava, koji je zgrabio velikog aligatora za rep u pokušaju da ga odvuče što dalje od dece i prolaznika. Čuje se i vrištanje na svaki trzaj gmizavca koji pokušava da se oslobodi. Dragič se na kraju naoružao motkom za hvatanje koju je morao da stavi aligatoru oko vrata.

- Životinja se neprekidno okretala pokušavajući da se oslobodi. Gomila je vrištala dok je posmatrala borbu čoveka protiv zveri. Osećao sam se kao Betmen - rekao je Dragič lokalnim medijima.

Majk Dragič
foto: Facebook Printscreen

Na snimku se vidi i kako MMA borac i nekoliko vatrogasaca iz Džeksonvila sede na reptilu ne dajući mu da pobegne.

- Mnogi borci će razumeti da ste nervozni kad uđete u kavez, ali kad se vrata kaveza zatvore morate biti koncentrisani. To je jedino čega sam se sećao te noći - rekao je Dragič.

Procenjuje se da na Floridi živi oko 1,3 miliona aligatora.

Stanovnici mogu da prijave aligatore duže od metra koji mogu predstavljati pretnju ljudima i kućnim ljubimcima odnosno imovini kako bi licencirani lovac izašao da ih ukloni.

- Gmizavci koji se uklone se zatim eutanaziraju kako se ne bi vratili na lokacije na kojima su uhvaćeni ili izazvali poremećaje u postojećim društvenim strukturama aligatora u drugim oblastima - navode iz Komisije za očuvanje ribe i divljih životinja Floride.

(Kurir.rs/NY post)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track