OVAKO IZGLEDA BORBA NA PRVOJ LINIJI FRONTA: Vojnik se pravi mrtav, a onda čeka neprijatelje da priđu DOKRAJČIO IH GRANATOM (VIDEO)
Foto: Printscreen/Twitter

snimak iz drona

OVAKO IZGLEDA BORBA NA PRVOJ LINIJI FRONTA: Vojnik se pravi mrtav, a onda čeka neprijatelje da priđu DOKRAJČIO IH GRANATOM (VIDEO)

Planeta -

Izviđački dron zabeležio je neverovatan snimak borbe prsa u prsa između ukrajinskih i ruskih vojnika!

Na snimku se navodno vide dvojica ruskih vojnika koja su tokom bliske borbe opkoljena u rovu. Nakon kraće razmene vatre Ukrajinci su na njih bacali granatu posle čega su ruski borci prestali da uzvraćaju.

Nekoliko trenutaka kasnije dvojica ukrajinskih vojnika su nonšalantno prišla rovu i to im je bila kobna greška. Jedan ruski vojnik je ipak preživeo napad, strpljivo je čekao da mu se napadači približe, a onda je obojicu pokosio kratkim rafalom.

Na kraju je na njih bacio i granatu.

Za sada nije poznato na kom delu fronta je tačno zabeležen snimak.

- Jedinstveni snimci borbe! Ranjeni ruski vojnik u DNR već je hteo da se raznese granatom, ali... Rusi ne odustaju tek tako! Namamili su ih u zamku i iz mitraljeskog rafala poslali u pakao - piše ispod snimka.

Portparol ruskog ministarstva odbrane Igor Konašenkov rekao je danas da su ruske snage u protekla 24 sata eliminisale više od 220 ukrajinskih vojnika na pravcu Donjecka.

- Ukrajinske snage su izgubile tenk, borbeno oklopno vozilo, osam automobila, haubice Msta-B i D-30 i samohodni artiljerijski sistem Gvozdika. Pored toga ruske snage uništile su skladište municije ukrajinske 60. mehanizovane brigade u blizini Otradnog - rekao je Konašenkov.

Sve informacije o sukobu u Ukrajini na portalu Kurir.rs prenete su iz izvora koji su se do sada pokazali prilično relevantnim i koje u skladu sa okolnostima i dužnom novinarskom pažnjom dodatno proveravamo. Ipak, kako je u toku i pravi medijski i propagandni rat, redakcija Kurira moli čitaoce da nam skrenu pažnju na eventualne dezinformacije i lažne vesti kako bismo pravovremeno reagovali i ispravili eventualne greške.

Informacije slati na mejl redakcija@kurir-info.rs

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track