Najnovije vesti

OVO JE TRENUTAK OKRŠAJA RUSKE PVO I UKRAJINSKIH KRSTAREĆIH RAKETA "SENKA OLUJE": Vidi se let projektila, čuje se rad PVO! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Twitter

OVO JE TRENUTAK OKRŠAJA RUSKE PVO I UKRAJINSKIH KRSTAREĆIH RAKETA "SENKA OLUJE": Vidi se let projektila, čuje se rad PVO! (VIDEO)

Planeta -

Ukrajinska jurišna avijacija sa borbenim avionima SU-24M i MR izvela je koordinisani raketni napad iz više pravaca na Krim. Meta napada je bio štab Crnomorske flote, kao i tri vojna objekta na Krimu, prenosi TV Front.

Kako se navodi napad je izveden sa 20 krstarećih raketa od kojih je 9 lansirano u prvom talasu, a još 11 u drugom talasu.

Na društvenim mrežama pojavio se snimak napada, odnosno trenutka kada je jedan prolaznik-stranac zabeležio trenutak napada.

Na snimku se čuje rad ruske PVO ali i let ukrajnskog projektila koji je pogodio kasnije štab crnomorkse flote

Kurir.rs/TV Front

Sve informacije o sukobu u Ukrajini na portalu Kurir.rs prenete su iz izvora koji su se do sada pokazali prilično relevantnim i koje u skladu sa okolnostima i dužnom novinarskom pažnjom dodatno proveravamo.

Ipak, kako je u toku i pravi medijski i propagandni rat, redakcija Kurira moli čitaoce da nam skrenu pažnju na eventualne dezinformacije i lažne vesti kako bismo pravovremeno reagovali i ispravili eventualne greške.

Informacije slati na mejl redakcija@kurir-info.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
 
track