TUGA: Mlada sam da umrem, zašto ja?

TUGA: Mlada sam da umrem, zašto ja?

Planeta -
Dženifer je umrla 17. decembra, ali sećanje na njenu tužnu životnu priču zabeležena je da bi njena deca kada porastu shvatila zašto ih je majka ostavila

Dženifer Džejson (30) umrla je samo nekoliko dana pre Božića, ostavljajući za sobom dvoje male dece, od tri godine i 18 meseci.

Dženifer je umrla 17. decembra, ali sećanje na njenu tužnu životnu priču zabeležena je da bi njena deca kada porastu shvatila zašto ih je majka ostavila.

Osetivši da joj se smrt približava snimila je potresan video od nekoliko minuta u kojem priča o svojoj sudbini, kako umire mlada, ostavljajući svoje dvoje malecne dece.

Dok se u pozadini čuje pesma Maraje Keri "Hero", ona Dženifer objašnjava da joj je obolelo srce i da joj je dijagnostifikovana hipertropik opstruktivna kardio miopatija dok je bila trudna sa drugim detetom. Napisala je: Imam dvoje male dece. Premlada sam da umrem. Zašto ja. "Ona je bila veliki borac", rekao je njen muž Robert, jedva zaustavljajući suze.

Kada joj je otkrivena bolest ugrađen joj je pejsmejker, ali nekoliko meseci posle doktori su uočili da jedna žica ne radi i morala je hitno na operaciju. Međutim, došlo je do komplikacija i posle nekoliko dana je umrla.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track