7 GODINA ŽIVELA U KOVČEGU: Ispovest žene koja je preživela pakao svakodnevnog silovanja i mučenja
Foto: Printscreen Yt

Pravi borac

7 GODINA ŽIVELA U KOVČEGU: Ispovest žene koja je preživela pakao svakodnevnog silovanja i mučenja

Planeta -

Žena koja je bila zatvorena u drvenu kutiju, silovana i konstantno mučena sedam godina, ispričala je svoju užasavajuću priču o stravičnom iskustvu koje je proša.

Kolin Sten imala je samo 20 godina kada je peške krenula kod svoje drugarice na žurku. Tada je naletela na Kameron i Dženis Huker koji su je oteli 19. maja 1977. i čuvali je sve do 1984. godine. Ona je tada uspela da pobegne uz pomoć Dženis, koja je i kasnije na sudu svedočila protiv svog supruga.

Kolin je 23 sata dnevno bila zatvorena u drvenoj kutiji svaki dan tih sedam godina.

Sada, gotovo četiri decenije nakon što je kidnapovana otkrila je kakve su joj misli prolazile kroz glavu i kako je uspevala da preživi.

"Naučila sam da mogu da odem bilo gde u svojim mislima. Fokusirala sam na lepe uspomene i ljude koje volim", ispičala je ona.

"Samo pobegnete u mislima iz realne situacije i odete nege drugde, negde gde se osećate prijatno, gde su ljudi koje volite. Bilo šta što vas čini srećnim", nastavlja ona.

Kada bi je puštali iz kovčega, sirotu ženu bi udarali i silovali. Pretili su joj kako su deo orgnizovane bande i da ako pokuša da pobegne njihovi pomagači napolju će je ubiti.

Tek avgusta 1984. uspela je da pobegne a monstrum i njegova žena su osuđeni zbog kidnapovanja i seksualnog uznemiravanja.

Sten, sada ima 59 godina i živi u Kaliforniji, ispričala je medijima kako je njen život postao prelep otkad je uspela da pobegne iz kandži monstruma. Nedavno se venčala četvrti put, a i ma i jedno unuče.

"Jednom kada ste ponovo slobodni, kao da su vam sve kapije otvorene", zaključuje ova žena borac.

(Dejli mejl)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track