POMOZIMO: Bebi Belmini potrebno 5.000 evra za lečenje u Nemačkoj

JMBG beba

POMOZIMO: Bebi Belmini potrebno 5.000 evra za lečenje u Nemačkoj

Planeta -
Nas 5.000 koji smo blokirali parlament zbog Belmine, možemo uplatiti po 1 evro i stvar je rešena, naravno mogu i drugi, ali mi smo odgovorni, rekao glumac Feđa Štukan

SARAJEVO - Sarajevski glumac i jedan od aktivista “Bebolucije” Feđa Štukan objavio je na Fejsbuku da je stupio u kontakt sa ocem male bebe Belmine Ibrišević i da je devojčici potrebno još oko 5.000 evra samo za vize.

- Čuo sam se sa Edmirom, Belmininim tatom. Belmina nije baš najbolje i na intenzivnoj je nezi. Njima što hitnije treba pomoć, jer im država nije platila troškove boravka u Nemačkoj. Samo za vize, koje će im trebati za ponovne ulaske i izlaske radi kontrola i postoperativnih zahvata, potrebno je 5000 €, a trebaće sigurno i više. Evo vam brojevi, pa se zadajte malo, a i ja ću malo više. Kad nekome spasiš život, odgovoran si za njega!!!

Nas 5000 koji smo blokirali parlament zbog Belmine, možemo uplatiti po 1€ i stvar je rešena, naravno mogu i drugi, ali mi smo odgovorni, rekao Feđa Štukan podsećajući na proteste koji su usledili zbog nedonošenja odluke o JMBG, što je onemogućilo najmlađe žitelje BiH da odu na lečenje u inostranstvo. Na sreću mala Belmina je uspela da dobije JMBG i ode u Nemačku.

Uplata novca vrši se na sledeći način: LIGHT FOR TOMORROW e.V Broj računa: 178918008 Broj banke: 600 901 00 Stuttgarter Volksbank AG Na ime: BELMINA

Sve informacije možete dobiti i putem: e-maila info@lightfortomorrow.de ili na telefon: +49 1637813237 (Tehvida Rekić).

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track