ALBANAC S KOSOVA ISKASAPIO SRPKINJU NA ULICI U BEČU: Dragica (59) treća žena koju je ubio Brahim (67)! DOBIO DOŽIVOTNU! (VIDEO)
Foto: Printscreen Krone.at

horor

ALBANAC S KOSOVA ISKASAPIO SRPKINJU NA ULICI U BEČU: Dragica (59) treća žena koju je ubio Brahim (67)! DOBIO DOŽIVOTNU! (VIDEO)

Austrija -

Brahim E. (67), Albanac sa Kosova koji je 20. maja u Beču na ulici nožem ubio suprugu Dragicu E. (59), poreklom iz Srbije, osuđen je na doživotnu robiju. Brahim je na saslušanju priznao zločin, ali je tvrdio da nije hteo da je ubije, već da se sve dogodilo u afektu.

Motiv ovog jezivog ubistva je ljubomora, a ubica je na sudu ponavljao da i dalje voli Dragicu i da nije želeo da je ubije. Međutim sudija je donoseći presudu uzeo u obzir da je Brahim ranije već ubio dve žene, a 2008. je osuđen je na pet godina zatvora zbog trgovine drogom.

1 / 5 Foto: Printscreen Krone.at

Da podsetimo nedeljni tog 20. maja ručak supružnika u bečkoj opštini Favoriten završio se u krvi. Dragica napustila muža i otišla da živi kod sina.

Dragica je pokrenula u međuvremenu brakorazvodnu parnicu, ali je na ručak pozvala i Brahima. Međutim, par se posvađao oko unuka, a rođaci su pokušali da smire situiaciju.

Neki su čak pokušali da odbrane nesrećnu ženu, ali je pobesneli suprug izmasakrira ženu koja je ostala da ležina na ulici u lokvi krvi.

Ubica je tada pokušao da pobegne ali su ga građani sprečili u tome. On je u policiji izjavo da je samo hteo da preda dokumenta za razvod Dragici, i da nije hteo da je ubije.

Sin žrtve međutim tada je rekao da je pretio njegovoj majci i da je već bio u zatvoru zbog ubistva.

On je ispričao da su se Dragica i Brahim upoznali u jednom švajcarskom zatvoru i da su je svi odvraćali od veze sa njim, ali da se ona ipak udala za Brahima. Dragičin sin je rekao i da joj je muž stalno pretio i da je na kraju i ubio.

Kurir.rs/Krone.at

Foto printscreen Krone.at

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track