BELA KUĆA PEGLA MELANIJINU BIOGRAFIJU: Jeste da nema faks, ali snimali su je najugledniji fotografi!
Foto: Rojters 01.01.2017.

Zvanično

BELA KUĆA PEGLA MELANIJINU BIOGRAFIJU: Jeste da nema faks, ali snimali su je najugledniji fotografi!

Planeta -

Bela kuća se potrudila oko biografije nove prve dame jer su njene prethodnice Mišel Obama i Hilari Klinton imale uspešnu pravničku karijeru pre nego što su im muževi postali predsednici, a Lora Buš takođe ima zavidno formalno obrazovanje.

Zato je trust mozgova za odnose s javnišću vrlo mudro definisao kako je Melanija Tramp "počela da se bavi poslom modela već u 16. godini života”, a onda su poentirali: “Ona bi diplomirala na Unverzitetu u Ljubljani, ali je prekinula studije da bi napredovala u karijeri modela u Milanu i Parizu pre nego što se 1996. godine preselila u Njujork".

Foto: Printscreen Bela kuća
Foto: Printscreen Bela kuća

Zatim sledi poduži spisak uglednih fotografa koji su je snimali (Helmut Njuton, Artur Elgort, Elen von Anvert), pa uticajnih magazima čije naslovnice je krasila (Vog, Harpers Bazar, Britiš Džkju, In stajl, Njujork magazin).

Melania je druga američka prva dama koja nije rođena u SAD; jedina strankinja pre nje bila je Luiz Adams, supruga šestog predsednika Džona Kvinsija Adamsa, koja je bila Engleskinja.

I konačno, njen plan: Melanija namerava da se posebno posveti fenomenu međuvršnjačkog nasilja na društvenim mrežama i uopšte internetu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track