BESNA MUŠTERIJA: Bagerom srušio pab jer nisu hteli da mu služe piće posle fajronta
Foto: Tviter/Jessica Elgot

I to se dešava

BESNA MUŠTERIJA: Bagerom srušio pab jer nisu hteli da mu služe piće posle fajronta

Planeta -
Da stvar bude zanimljivija, ovaj muškarac je i vlasnik zgrade koju je umalo sravnio sa zemljom, te ga ne čekaju nikakve optužbe

PENKLOD - Neobičan slučaj vandalizma i uništavanja imovine odjeknuo je britanskim medijima, kada se 45-godišnji Mark Sviston usred noći bagerom teškim 28 tona zakucao u pab i razorio pola zgrade. Radi se o jednom pabu u velškom ribarskom naselju Penklod, gde Svistonu nisu poslužili piće posle 23 sata jer je prošlo radno vreme.Dva sata kasnije, razjareni Velšanin se vratio vozeći bager kojim je "počistio" celu terasu gostionice na obali mora i zabio se u zgradu, dok su pritom cigle i crepovi leteli na sve strane. Odmah je uhapšen, ali je potom i pušten bez optužbe jer se niko nije službeno požalio na izazvanu štetu. Da stvar bude zanimljivija, on je i vlasnik zgrade koju je nemilosrdnim naletom bagera sravnio sa zemljom.

Imućni vlasnik fabrike školjki Mark Sviston godinu dana ranije uložio je veliku svotu novca u pab, zajedno sa svojim poslovnim partnerom. Osoblje je vodilo lokal, a Sviston je imao običaj samo da navraća na piće sa svojim društvom.

Kako prenosi britanski Telegraf , jedan meštanin je rekao da policija Svistona nije mogla da optuži jer je vlasnik objekta i s njom može da radi šta mu je volja.

(Jutarnji)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track