BILDERBERG GRUPA VEĆ ODLUČILA: Tramp može da vodi koliko hoće, ali Hilari mora da pobedi
Foto: Rojters

Svedočenje insajdera

BILDERBERG GRUPA VEĆ ODLUČILA: Tramp može da vodi koliko hoće, ali Hilari mora da pobedi

Planeta -
Uticajni marketinški stručnjak Martin Sorel je naveo da je ishod predsedničkih izbora 2016. godine već odlučen i da je svejedno koga će republikanci odabrati za kandidata jer će pobediti Hilari Klinton

Sorelov komentar je izuzetno važan jer je on predstavlja jednu od najuticajnijih i najistaknutijih marketinških kompanija na svetu koja je usko povezana sa elitom SAD.

Sorel je težak preko 150 miliona dolara i važi za „glavnog dasu“ u svetu reklamiranja. Sorelovo mišljenje ima velik značaj.

On je povezan sa televizijskom kućom Fox News, koja je u nekoliko navrata bila antagonistički postavljena prema Donaldu Trampu, što je takođe važno napomenuti.

Sorel i njegova firma donose Fox News-u više od polovine prihoda od reklama, odnosno preko deset miliona dolara mesečno, što održava tu televizijsku kuću i isplaćuje njene radnike.

Stoga njegova pretnja da nije bitno koga će republikanci nominovati jer se zna da će Hilari Klinton biti sledeća predsednica SAD mora da se uzme za ozbiljno.

Sorelovi komentari se poklapaju sa mišljenjem globalista na nedavnoj konferenciji u Davosu. Sorel je oženjen Kristijanom Falkone, direktorkom za medijsku i zabavnu industriju na Svetskom ekonomskom forumu.

Foto: Beta/AP
Foto: Beta/AP

Prema izveštaju Reuters-a, finansijska elita je je zabrinuta zbog činjenice da bi republikanci mogli nominovati Trampa, ali se i dalje nada da će njegova kampanja propasti.

Najal Ferguson sa Harvard univerziteta je rekao za Reuters da Tramp nema šanse da postane predsednik i da on ima podršku javnosti samo zato što su ljudi besni na vladu.

„Nadam se da će Tramp biti ponižen“, rekao je Ferguson za Bloomberg.

Prema navodima kolumniste En Kulter, to poniženje bi moglo da dođe u obliku „lažnog skandala“ koji će nastati pred okupljanje partije u Ajovi.

Da podsetimo, moćna grupa Bilderberg je podržala Hilari kao buduću predsednicu na godišnjoj konferenciji u junu prošle godine.

(Webtribune.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track